Corona

Informatie Coronavirus (COVID-19)

Update 20-12-2021 

Helaas zijn de maatregelen omtrent het Coronavirus weer aangescherpt. Een ieder dient zich te houden aan de volgende maatregelen;

U mag met maximaal één huishouden, gebruik maken van uw plaats of accommodatie, de grootte van de plaats of accommodatie is daarbij niet van belang. Het is goed dat iedereen binnen uw huishouden zich er bewust van is dat alle regels en adviezen vanuit het RIVM niet alleen voor thuis zijn maar ook hier op het park van kracht zijn. Tijdens uw verblijf is uw accommodatie uw ‘thuis’ en iedereen dient zich dan ook te houden aan alle maatregelen en richtlijnen waar ook op zal worden toegezien.

Onderstaande maatregelen zijn van kracht:

Voorafgaand aan uw komst en tijdens uw verblijf: (zoals door het RIVM gesteld)
Wij verwachten dat u als Heigraaf gast alleen op het park zult verblijven als u in goede gezondheid verkeert en geen van de volgende klachten heeft die wijzen op een (milde) verkoudheid zoals niezen, keelpijn, loopneus, (licht) hoesten en verhoging tot 38 graden.

De directie van Vakantiepark De Heigraaf behoudt zich het recht om bij constatering van één van bovenstaande kenmerken een gast daarop aan te spreken en indien nodig, met het oog op de veiligheid van al ons personeel en onze gasten, de gast dringend te verzoeken het park te verlaten. Het RIVM en de overheid geven aan dat in zo’n geval de betreffende persoon thuis dient te blijven en alle sociale contacten tot een minimum dient te beperken. Kortom:
–  Mocht u zich voor uw komst verkouden of ziek voelen, kom niet naar het park!
–  Mocht u zich tijdens uw verblijf verkouden of ziek voelen, ga direct naar huis!

Tijdens uw verblijf

Receptie

De receptie zal, i.v.m. de situatie rondom het coronavirus, tot 15 januari 2022 gesloten zijn. Voor vragen is de receptie op maandag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar ( m.u.v. de feestdagen). Let op: het dragen van een mondkapje is in alle binnen ruimten op het park verplicht.

Bezoek

  • Ontvang niet meer dan 2 personen vanaf 13 jaar per dag. M.u.v. Kerstavond, eerste en tweede Kerstdag en Oudjaarsdag & Nieuwjaarsdag, dan geldt maximaal 4 personen vanaf 13 jaar per dag.
  • Ga maximaal 1 keer per dag op bezoek.
  • Buiten geldt er een maximum groepsgrootte van 2 personen vanaf 13 jaar ( m.u.v. de Kerstdagen en Oud & Nieuw).

Logés

Het is voor Heigraafgasten toegestaan om maximaal 2 logees per standplaats  te ontvangen die niet tot hun eigen huishouden behoren. Voor logés geldt de verplichting zich online in te schrijven via heigraaf.nl/registratie en voor hen gelden dan ook dezelfde regels als voor andere Heigraafgasten. Tijdens hun verblijf zal, zowel op de standplaats als op het park, de 1,5 meter afstand moeten worden aangehouden. Naast de logees zullen er op de standplaats geen andere gasten ontvangen mogen worden. Het eventueel op uw standplaats ingeschreven tweede gezin/ huishouden mag natuurlijk niet gelijktijdig aanwezig zijn.

Oud & Nieuw

Het is niet toegestaan om vuurwerk op het vakantiepark af te steken. Deze regel geldt voor het gehele jaar, dus ook met Oud & Nieuw!

Verhuur accommodaties

Stacaravans & chalets mogen uitsluitend in overleg verhuurd worden aan, en gebruikt worden door, gezinnen en huishoudens. Wij gaan er van uit dat iedereen zijn verantwoording neemt en dat alle voorschriften zullen worden opgevolgd.

Tenslotte willen wij u erop wijzen dat, ondanks het feit dat er vanuit ons diverse maatregelen zijn getroffen en we er alles aan te doen om de risico’s tot een minimum te beperken, een bezoek aan, en het verblijf op, Vakantiepark De Heigraaf volledig uw eigen verantwoording en op eigen risico is!

Henschotermeer

Mocht u tijdens uw verblijf een bezoek willen brengen aan het Henschotermeer, zorg dan dat u op de hoogte bent van alle maatregelen die van kracht zijn via; www.henschotermeer.nl

You don't have permission to register