Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Informatie Coronavirus (COVID-19)

Update 23-03-2021 

Met het oog op de toename van het aantal Corona besmettingen en het aantal ziekenhuisopnames, zijn door de overheid alle huidige maatregelen verlengd t/m dinsdag 20 april. Het is tot die tijd dan ook niet toegestaan om meer dan 1 persoon per dag bij u op bezoek te hebben en daarbij dienen alle regels, m.b.t. afstand etc., te worden nageleefd. Vanaf woensdag 31 maart zal de avondklok vanaf 22:00 's avonds ingaan. Deze regels gelden niet alleen voor thuis maar ook op het park en hier zal dan ook op worden toegezien. Het is goed dat iedereen binnen uw huishouden zich er bewust van is dat alle regels en adviezen vanuit het RIVM niet alleen voor thuis zijn maar ook hier op het park van kracht zijn. Tijdens uw verblijf is uw accommodatie uw ‘thuis’ en iedereen dient zich dan ook te houden aan alle maatregelen en richtlijnen waar ook op zal worden toegezien.    

Het is niet toegestaan om buiten met meer dan 2 personen een activiteit te ondernemen, dus ook niet tijdens een wandeling over het park. Uitzondering hierop zijn personen die allen bij één huishouden horen (kinderen t/m 12 jaar worden niet meegerekend). Wat betreft de versoepeling op het vlak van samen sporten, die vanaf 16 maart is ingegaan, geldt deze alleen voor het beoefenen van sport op sportaccommodaties dus niet voor recreatief sporten op andere plaatsen. De diverse speeltuintjes die over ons park verspreid staan zijn uitsluitend voor gebruik door kinderen t/m 12 jaar.

Ook is het belangrijk om te weten dat onze receptie t/m 20 april beperkt geopend zal zijn. Voor uw vragen is onze receptie van maandag t/m zaterdag van 9:00 – 17:00 uur telefonisch bereikbaar en via de mail info@heigraaf.nl 


Onderstaande maatregelen zijn van kracht:

Voorafgaand aan uw komst en tijdens uw verblijf: (zoals door het RIVM gesteld)
Wij verwachten dat u als Heigraaf gast alleen op het park zult verblijven als u in goede gezondheid verkeert en geen van de volgende klachten heeft die wijzen op een (milde) verkoudheid zoals niezen, keelpijn, loopneus, (licht) hoesten en verhoging tot 38 graden.

De directie van Vakantiepark De Heigraaf behoudt zich het recht om bij constatering van één van bovenstaande kenmerken een gast daarop aan te spreken en indien nodig, met het oog op de veiligheid van al ons personeel en onze gasten, de gast dringend te verzoeken het park te verlaten. Het RIVM en de overheid geven aan dat in zo’n geval de betreffende persoon thuis dient te blijven en alle sociale contacten tot een minimum dient te beperken. Kortom:
-  Mocht u zich voor uw komst verkouden of ziek voelen, kom niet naar het park!
-  Mocht u zich tijdens uw verblijf verkouden of ziek voelen, ga direct naar huis!

Inrichten kampeerplek
Tijdens het plaatsen van uw toercaravan en opzetten van de voortent mogen alleen de ingeschreven personen van uw standplaats aanwezig zijn en dienen op de standplaats te blijven. Mocht het niet anders kunnen dan mag er maximaal één ‘externe’ persoon u helpen, mits deze persoon ook alle maatregelen in acht neemt! Gezien de omstandigheden willen wij u vragen om met zo min mogelijk mensen uw standplaats in te richten.

Op het park:

Afspraken m.b.t. omgangsvormen
Om het persoonlijke en fysieke contact tussen gasten en medewerkers te beperken zijn er een aantal maatregelen getroffen. Wij willen u vragen om het in gesprek gaan met onze medewerkers zoveel mogelijk te beperken. Omdat zij over het hele park werkzaamheden verrichten, willen wij voorkomen dat ze tijdens hun werkzaamheden met te veel verschillende gasten contact hebben om verdere verspreiding te voorkomen. Houd bij alles wat u doet de, door het RIVM gestelde, minimale afstand van 1,5 meter aan! Bij aankomst en verblijf op het park dient u alle aanwijzingen op te volgen. 

Tijdens uw verblijf

Receptie
De receptie is beperkt geopend en alleen op afspraak, als u als gast een bericht heeft ontvangen dat u zich kan aanmelden of iets kan ophalen en voor urgente zaken. We hanteren een deurbeleid wat inhoudt dat er maximaal 2 gasten tegelijkertijd op de receptie aanwezig mogen zijn. (Van iedere standplaats één volwassen persoon) Wij raden u aan om de betaling voor aankomst via Ideal te voldoen. Op de receptie kunt u uitsluitend met een pinpas of contactloos betalen.  Let op: het dragen van een mondkapje is in alle binnen ruimten op het park verplicht.

Horeca & vermaak

De Dubbellekkerdekker
De Engelse snackbus ‘De Dubbellekkerdekker’ is vanaf vrijdag 2 april weer open. De openingstijden vindt u in de Heigraafse vakantiegids. Wel zijn er een aantal maatregelen waar u rekening mee dient te houden:
-  Het is niet mogelijk om in of bij de bus te eten. Kom daarom met maximaal 2 personen uw bestelling doorgeven.
-  U kunt uitsluitend met Pinpas of contactloos betalen.
-  Volg alle aangegeven instructies op bij het wachten en afhalen van uw bestelling.

Eeterij De Deel

Wat betreft de opening van ons gezellige restaurant ‘Eeterij de Deel’ zullen we de persconferentie van 13 april af moeten wachten. Zodra er meer duidelijkheid is over de regels omtrent het openstellen van horecagelegenheden zullen wij u informeren.

Winkel
De Heigraafwinkel zal vanaf dinsdag 30 maart weer open zijn. Bij de winkel zult u informatie vinden over de maatregelen en het eventuele deurbeleid. Kom in ieder geval met niet meer dan 1 persoon per standplaats boodschappen doen zodat we drukte in de winkel kunnen voorkomen. De openingstijden vindt u in de Heigraafse vakantiegids. Let op: het dragen van een mondkapje is in alle binnen ruimten op het park verplicht.

Recreatie & Animatie
Naar alle waarschijnlijkheid zal er in de meivakantie geen animatieprogramma zijn. Het blijkt nog steeds te risicovol om grote groepen kinderen en jongeren bij elkaar te brengen. We zullen zeker blijven kijken naar wat wel mogelijk is maar tegelijkertijd willen we geen risico nemen want de gezondheid en veiligheid van al onze gasten staat voorop! We hopen dat deze situatie snel zal veranderen en het weer mogelijk is om ontspannen met zijn allen weer een feest van te maken. We willen u vragen om uw kinderen er zich ook bewust van te laten zijn dat, net zoals op school en thuis, er op het vakantiepark ook rekening gehouden moet worden met corona. Alle speeltuintjes en speeltoestellen zijn dan ook uitsluitend te gebruiken door kinderen t/m 12 jaar oud.  

Zoals u wellicht zult begrijpen vinden er in het voorseizoen ook geen campingdiensten & sing ins plaats.

Badhuizen
Er zijn op dit moment gelukkig geen aanwijzingen dat de badhuizen op het park, zoals dat vorig jaar het geval was, gesloten moeten blijven. Maar om ze veilig open te kunnen stellen hanteren we wel een deurbeleid. Dit houdt in dat er maximaal 2 personen per ruimte aanwezig mogen zijn, dat u verzocht wordt niet langer dan nodig in de badhuizen te verblijven, dat u zich houdt aan de maatregelen die van kracht zijn en dat u voortdurend 1,5 meter onderlinge afstand bewaart. Om dit in goede banen te leiden is het voor kinderen onder de 12 jaar niet toegestaan zonder begeleiding gebruik van de Badhuizen te maken. (Max. 1 volwassene en 1 kind tegelijkertijd) We willen benadrukken dat het gebruik maken van de Badhuizen op eigen risico is.

Om het aantal bezoeken aan de Badhuizen zo veel mogelijk te beperken, met het oog op mogelijk besmettingsgevaar, vragen wij gasten om op hun eigen standplaats af te wassen. Daarnaast raden wij gasten ten zeerste aan om een eigen toiletvoorziening mee te nemen. Ten eerste als veilige optie, om eventuele drukte bij de Badhuizen te vermijden, en in de tweede plaats bent u als gast zelfvoorzienend op het moment dat wij genoodzaakt zijn om de badhuizen af te sluiten. Voor het legen van uw eigen sanitaire voorziening is er bij ieder badhuis een stortplaats aanwezig die altijd toegankelijk zal blijven. Voor stacaravan & chalet gasten geldt dat zij verplicht zijn om hun eigen sanitair te gebruiken. Het is voor hen niet toegestaan om op enige wijze gebruik te maken van de Badhuizen.       

Henschotermeer

Mocht u tijdens uw verblijf een bezoek willen brengen aan het Henschotermeer, zorg dan dat u op de hoogte bent van alle maatregelen die van kracht zijn via www.henschotermeer.nl/coronavirus.

Logés
Het is voor Heigraafgasten toegestaan om maximaal 1 logé per standplaats te ontvangen die niet tot hun eigen huishouden behoren. Voor logés geldt de verplichting zich in te schrijven bij de receptie als gast en voor hen gelden dan ook dezelfde regels als voor andere Heigraafgasten. Tijdens hun verblijf zal, zowel op de standplaats als op het park, de 1,5 meter afstand moeten worden aangehouden. Naast een logé zal er op de standplaats geen andere gast ontvangen mogen worden. Het eventueel op uw standplaats ingeschreven tweede gezin/ huishouden mag natuurlijk niet gelijktijdig aanwezig zijn.

Verhuur accommodaties
Stacaravans & chalets mogen uitsluitend in overleg verhuurd worden aan, en gebruikt worden door, gezinnen en huishoudens. Wij gaan er van uit dat iedereen zijn verantwoording neemt en dat alle voorschriften zullen worden opgevolgd. 

Tenslotte willen wij u erop wijzen dat, ondanks het feit dat er vanuit ons diverse maatregelen zijn getroffen en we er alles aan te doen om de risico's tot een minimum te beperken, een bezoek aan, en het verblijf op, Vakantiepark De Heigraaf volledig uw eigen verantwoording en op eigen risico is! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Campingseizoen begonnen.
Wat was het weer heerlijk tijdens de start van het campingseizoen op de Heigraaf! ☀️⛺
Lees meer »