Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Informatie Coronavirus (COVID-19)

Update 17-07-2021 

Gelukkig zijn door de overheid de maatregelen omtrent het Coronavirus versoepeld.  Wel dient een ieder zich nog te houden aan de volgende maatregelen;

U mag met maximaal één huishouden, gebruik maken van uw plaats of accommodatie, de grootte van de plaats of accommodatie is daarbij niet van belang. Het is goed dat iedereen binnen uw huishouden zich er bewust van is dat alle regels en adviezen vanuit het RIVM niet alleen voor thuis zijn maar ook hier op het park van kracht zijn. Tijdens uw verblijf is uw accommodatie uw ‘thuis’ en iedereen dient zich dan ook te houden aan alle maatregelen en richtlijnen waar ook op zal worden toegezien.    

Onderstaande maatregelen zijn van kracht:

Voorafgaand aan uw komst en tijdens uw verblijf: (zoals door het RIVM gesteld)
Wij verwachten dat u als Heigraaf gast alleen op het park zult verblijven als u in goede gezondheid verkeert en geen van de volgende klachten heeft die wijzen op een (milde) verkoudheid zoals niezen, keelpijn, loopneus, (licht) hoesten en verhoging tot 38 graden.

De directie van Vakantiepark De Heigraaf behoudt zich het recht om bij constatering van één van bovenstaande kenmerken een gast daarop aan te spreken en indien nodig, met het oog op de veiligheid van al ons personeel en onze gasten, de gast dringend te verzoeken het park te verlaten. Het RIVM en de overheid geven aan dat in zo’n geval de betreffende persoon thuis dient te blijven en alle sociale contacten tot een minimum dient te beperken. Kortom:
-  Mocht u zich voor uw komst verkouden of ziek voelen, kom niet naar het park!
-  Mocht u zich tijdens uw verblijf verkouden of ziek voelen, ga direct naar huis!

 Tijdens uw verblijf

 Receptie

De receptie zal weer geopend zijn. We hanteren een deurbeleid wat inhoudt dat er maximaal 3 gasten tegelijkertijd op de receptie aanwezig mogen zijn. Wij raden u aan om de betaling voor aankomst via Ideal te voldoen. Op de receptie kunt u uitsluitend met een pinpas of contactloos betalen.  Let op: het dragen van een mondkapje is in alle binnen ruimten op het park verplicht.


Horeca & vermaak

De Dubbellekkerdekker
De Engelse snackbus ‘De Dubbellekkerdekker’ is voor alleen 'afhaal' weer geopend. De openingstijden vindt u in de Heigraafse vakantiegids. Wel zijn er een aantal maatregelen waar u rekening mee dient te houden:

-  Het is niet mogelijk om in of bij de bus te eten. Kom daarom met maximaal 2 personen uw bestelling doorgeven.

-  U kunt uitsluitend met Pinpas of contactloos betalen.

-  Volg alle aangegeven instructies op bij het wachten en afhalen van uw bestelling. 

Eeterij De Deel

Eeterij 'De Deel' is weer geopend zijn. Voor verder openingsdagen en tijden, raadpleeg de Heigraafse Vakantiegids. U kunt uw reservering telefonisch doorgeven door te bellen naar; 06-41341202 of via de mail; eeterijdedeel@gmail.com.

Winkel

De Heigraafwinkel is open. Bij de winkel zult u informatie vinden over de maatregelen en het eventuele deurbeleid. Kom in ieder geval met niet meer dan 2 personen per standplaats boodschappen doen zodat we drukte in de winkel kunnen voorkomen. De openingstijden vindt u in de Heigraafse vakantiegids. 


Recreatie & Animatie

In de schoolvakantie is er weer een animatieprogramma. Deelnemen aan de activiteiten is alleen toegestaan voor personen die staan ingeschreven als Heigraafgast en bedoeld voor de leeftijden die achter de verschillende activiteiten vermeld staan (dus helaas niet voor ouders/verzorgers) Het blijkt nog steeds te risicovol om met grote groepen personen bij elkaar te zijn. Met het recreatie/animatieprogramma zal hier rekening mee gehouden worden. 

Er zullen dit hele seizoen geen campingdiensten & singins plaatsvinden.

Badhuizen
om de badhuizen veilig open te kunnen stellen hanteren we wel een deurbeleid. Dit houdt in dat er maximaal 2 personen per ruimte aanwezig mogen zijn, dat u verzocht wordt niet langer dan nodig in de badhuizen te verblijven, dat u zich houdt aan de maatregelen die van kracht zijn en dat u voortdurend 1,5 meter onderlinge afstand bewaart. Om dit in goede banen te leiden is het voor kinderen onder de 12 jaar niet toegestaan zonder begeleiding gebruik van de Badhuizen te maken. (Max. 1 volwassene en 1 kind tegelijkertijd) We willen benadrukken dat het gebruik maken van de Badhuizen op eigen risico is. 

Om het aantal bezoeken aan de Badhuizen zo veel mogelijk te beperken, met het oog op mogelijk besmettingsgevaar, vragen wij gasten om op hun eigen standplaats af te wassen. Daarnaast raden wij gasten ten zeerste aan om een eigen toiletvoorziening mee te nemen. Ten eerste als veilige optie, om eventuele drukte bij de Badhuizen te vermijden, en in de tweede plaats bent u als gast zelfvoorzienend op het moment dat wij genoodzaakt zijn om de badhuizen af te sluiten. Voor het legen van uw eigen sanitaire voorziening is er bij ieder badhuis een stortplaats aanwezig die altijd toegankelijk zal blijven. Voor stacaravan & chalet gasten geldt dat zij verplicht zijn om hun eigen sanitair te gebruiken. Het is voor hen niet toegestaan om op enige wijze gebruik te maken van de Badhuizen.       

Henschotermeer

Mocht u tijdens uw verblijf een bezoek willen brengen aan het Henschotermeer, zorg dan dat u op de hoogte bent van alle maatregelen die van kracht zijn via www.henschotermeer.nl/coronavirus.

Logés
Het is voor Heigraafgasten toegestaan om maximaal 4 logees (incl. kinderen) per standplaats  te ontvangen die niet tot hun eigen huishouden behoren. Voor logés geldt de verplichting zich in te schrijven bij de receptie als gast en voor hen gelden dan ook dezelfde regels als voor andere Heigraafgasten. Tijdens hun verblijf zal, zowel op de standplaats als op het park, de 1,5 meter afstand moeten worden aangehouden. Naast de logees zullen er op de standplaats geen andere gasten ontvangen mogen worden. Het eventueel op uw standplaats ingeschreven tweede gezin/ huishouden mag natuurlijk niet gelijktijdig aanwezig zijn.

Groeps- en jongerenboekingen 

In ieder geval tot en met augustus 2021 zijn er geen mogelijkheden voor groeps- en jongerenboekingen.

Verhuur accommodaties

Stacaravans & chalets mogen uitsluitend in overleg verhuurd worden aan, en gebruikt worden door, gezinnen en huishoudens. Wij gaan er van uit dat iedereen zijn verantwoording neemt en dat alle voorschriften zullen worden opgevolgd. 

Tenslotte willen wij u erop wijzen dat, ondanks het feit dat er vanuit ons diverse maatregelen zijn getroffen en we er alles aan te doen om de risico's tot een minimum te beperken, een bezoek aan, en het verblijf op, Vakantiepark De Heigraaf volledig uw eigen verantwoording en op eigen risico is! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Het was een heerlijk seizoen
We kijken terug op een heerlijk seizoen 2021, Fijn dat we er met elkaar van hebben kunnen genieten.
Lees meer »