Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Informatie Coronavirus (COVID-19)

Update 18-06-2020 


Op het park:

Afspraken m.b.t. omgangsvormen

Om het persoonlijke en fysieke contact tussen gasten en medewerkers te beperken zijn er een aantal maatregelen getroffen. Wij willen u vragen om het in gesprek gaan met onze medewerkers zoveel mogelijk te beperken. Omdat zij over het hele park werkzaamheden verrichten willen wij voorkomen dat ze tijdens hun werkzaamheden met te veel verschillende gasten contact hebben met alle mogelijke gevolgen van dien. Ook willen wij met iedere gast de afspraak maken geen handen te schudden of bij begroeting enig lichamelijk contact te hebben. Bij aankomst op het park dient u alle aanwijzingen op te volgen. Houd bij alles wat u doet onderling de door het RIVM gestelde minimale afstand van 1,5 meter aan!

Receptie
Bij de receptie hanteren wij een deurbeleid. Er mogen maximaal 3 gasten tegelijkertijd op de receptie aanwezig zijn. Dit houdt ook in dat er van iedere standplaats één volwassen persoon de receptie mag bezoeken. Wij raden u aan om de betaling voor aankomst via Ideal te voldoen. Op de receptie kunt u uitsluitend met een pinpas of contactloos betalen.

Sanitair gelegenheden
Door de versoepeling van de maatregelen vanuit de overheid zijn alle Heigraafse Badhuizen sinds 15 juni weer open. Daarbij hanteren we het eerdergenoemde deurbeleid. Dit houdt in dat er maximaal 2 personen per ruimte aanwezig mogen zijn, dat u verzocht wordt niet langer dan nodig in de Badhuizen te verblijven, dat u zich houdt aan de maatregelen die van kracht zijn en dat u voortdurend 1,5 meter onderlinge afstand bewaart. Om dit in goede banen te leiden is het voor kinderen onder de 12 jaar niet toegestaan zonder begeleiding gebruik van de Badhuizen te maken. (Max. 1 volwassene en 1 kind tegelijkertijd)

Om het aantal bezoeken aan de Badhuizen zo veel mogelijk te beperken, met het oog op mogelijk besmettingsgevaar, willen wij kampeerders vragen om op hun eigen standplaats af te wassen en, indien mogelijk, gebruik te maken van hun eigen chemisch toilet. Voor stacaravan & chalet gasten geldt dat zij verplicht zijn om hun eigen sanitair te gebruiken. Het is voor hen niet toegestaan om op enige wijze gebruik te maken van de Badhuizen. 

We willen nogmaals benadrukken dat bij het betreden van een Badhuis de eerste verantwoording bij u zelf ligt.  Wij roepen u op om ook de nodige persoonlijke maatregelen te nemen zoals bijv. het dragen van handschoenen, het gebruik van desinfectiemiddel en het meenemen van uw eigen handdoek om de kans op eventuele overdracht zo veel mogelijk te voorkomen. Doe dit voor uzelf en voor alle medegasten!


Tijdens uw verblijf

Henschotermeer
Als Heigraaf gast heeft u bij aankomst een persoonsgebonden pasje ontvangen waarmee u gedurende uw verblijf onbeperkt gebruik kunt maken van het Henschotermeer. U hoeft dus niet online te reserveren of tickets te kopen, op uw komst wordt gerekend! Zorg dat u op de hoogte bent van alle maatregelen die van kracht zijn via www.henschotermeer.nl/coronavirus.

Bezoek
Het is voor Heigraafgasten toegestaan om bezoek te ontvangen. Dit mogen, naast de op de standplaats ingeschreven gasten, maximaal 3 individuele personen zijn (bij bezoek van 1 gezin of huishouden zijn meerdere personen toegestaan) Voor de bezoekers gelden dezelfde regels als voor Heigraafgasten en tijdens hun bezoek zal er altijd 1,5 meter onderlinge afstand moeten worden aangehouden zowel binnen als buiten.

Logés
Vanaf 1 juli is het voor Heigraafgasten toegestaan om maximaal 2 logés per standplaats te ontvangen die niet tot hun eigen huishouden behoren. Voor logés geldt de verplichting zich in te schrijven bij de receptie als gast en voor hen gelden dan ook dezelfde regels als voor andere Heigraafgasten. Tijdens hun verblijf zal zowel op de standplaats als op het park de 1,5 meter onderlinge afstand moeten worden aangehouden.

Verhuur accommodaties
Stacaravans, chalets, safaritenten e.d., mogen alleen verhuurd worden aan, en gebruikt worden door, gezinnen en huishoudens.


Horeca & vermaak

De Dubbellekkerdekker
De Engelse snackbus ‘De Dubbellekkerdekker’ is weer open. De openingstijden vindt u in de Heigraafse vakantiegids die u bij aankomst ontvangt. Wel zijn er een aantal maatregelen waar u rekening mee dient te houden:
 -  Het is niet mogelijk om in of bij de bus te eten. Kom daarom met maximaal 2 personen uw bestelling doorgeven.
 -  U kunt uitsluitend met Pinpas of contactloos betalen.
 -  Volg alle aangegeven instructies op bij het wachten en afhalen van uw bestelling.

Eeterij De Deel

Ons gezellige restaurant, in de oude boerderij, zal vanaf zaterdag 11 Juli weer haar deuren en terras openen.
De openingstijden vindt u in de Heigraafse vakantiegids die u bij aankomst ontvangt.

Winkel
De Heigraafwinkel vanaf vrijdag 3 juli weer open zijn. De openingstijden vindt u in de Heigraafse vakantiegids die u bij aankomst ontvangt.

Recreatie
Tijdens de zomervakantie zullen er door het Treffer team weer gezellige activiteiten georganiseerd worden. Iedere ochtend, van maandag t/m zaterdag, is er de kidsclub waar ze zullen dansen en knutselen met de kids, in de middag leuke activiteiten als speurtochten voor de kids en sporten voor de tieners. In de avond zullen ook de ouderen niet vergeten worden want ook de gezelligheid van een Bingo mag niet ontbreken. Om dit allemaal op een goede wijze te laten verlopen wordt er hard gewerkt een gezellige buitenlocatie waar we met elkaar kunnen genieten van de activiteiten volgens de richtlijnen van de RIVM. We zien er naar uit om er met u een feest van te maken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Welkom, welkom, welkom
Wat is het heerlijk om weer met elkaar van het camping leven te kunnen genieten!
Lees meer »