Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Informatie Coronavirus (COVID-19)

Update 15-12-2020 

Met het oog op de toename van het aantal Corona besmettingen zijn er door de overheid een aantal verscherpte maatregelen opgelegd. Zo is het vanaf 15 december niet toegestaan om per dag meer dan 2 personen op bezoek te hebben en daarbij dienen alle regels, m.b.t. afstand etc., te worden nageleefd. Ook is het niet toegestaan om buiten uw locatie met meer dan 2 personen een activiteit te ondernemen, dus ook niet tijdens een wandeling over het park. Uitzondering hierop zijn personen die allen bij één huishouden horen (kinderen t/m 12 jaar worden niet meegerekend).

Ook is het belangrijk om te weten dat vanwege de aangescherpte maatregelen onze receptie tot 20 januari gesloten zal zijn. Voor vragen is onze receptie op maandag t/m zaterdag van 9:00 – 17:00 uur telefonisch bereikbaar en via info@heigraaf.nl (met uitzondering van 25 & 26 december en 1 januari).

Onderstaande maatregelen blijven ook van kracht:

Op het park:

Afspraken m.b.t. omgangsvormen
Om het persoonlijke en fysieke contact tussen gasten en medewerkers te beperken zijn er een aantal maatregelen getroffen. Wij willen u vragen om het in gesprek gaan met onze medewerkers zoveel mogelijk te beperken. Omdat zij over het hele park werkzaamheden verrichten, willen wij voorkomen dat ze tijdens hun werkzaamheden met te veel verschillende gasten contact hebben om verdere verspreiding te voorkomen. Ook willen wij met iedere gast de afspraak maken geen handen te schudden of bij begroeting enig lichamelijk contact te hebben. Bij aankomst op het park dient u alle aanwijzingen op te volgen. Houd bij alles wat u doet de, door het RIVM gestelde, minimale afstand van 1,5 meter aan!


Tijdens uw verblijf

Henschotermeer
Mocht u tijdens uw verblijf een bezoek willen brengen aan het Henschotermeer, zorg dan dat u op de hoogte bent van alle maatregelen die van kracht zijn via www.henschotermeer.nl/coronavirus.

Logés
Het is voor Heigraafgasten toegestaan om maximaal 2 logés per standplaats te ontvangen die niet tot hun eigen huishouden behoren. Voor logés geldt de verplichting zich in te schrijven bij de receptie als gast en voor hen gelden dan ook dezelfde regels als voor andere Heigraafgasten. Tijdens hun verblijf zal, zowel op de standplaats als op het park, de 1,5 meter afstand moeten worden aangehouden.

Verhuur accommodaties
Stacaravans & chalets mogen uitsluitend in overleg verhuurd worden aan, en gebruikt worden door, gezinnen en huishoudens.

Wij gaan er van uit dat iedereen zijn verantwoording neemt en dat alle voorschriften zullen worden opgevolgd. 

Tenslotte willen wij u erop wijzen dat, ondanks het feit dat er vanuit ons diverse maatregelen zijn getroffen en we er alles aan te doen om de risico's tot een minimum te beperken, een bezoek aan, en het verblijf op, Vakantiepark De Heigraaf volledig uw eigen verantwoording en op eigen risico is! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Voor 2021 een mooie vakantieplek komen uitzoeken...dat kan!
Bel snel, maak een afspraak en laat u verrassen 033-2865066
Lees meer »