Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Informatie Coronavirus (COVID-19)

Update 14-10-2020 

Door het toenemende aantal Corona besmettingen zijn er door de overheid een aantal maatregelen aangescherpt. Dit betekent voor uw bezoek aan, of verblijf op Vakantiepark "De Heigraaf", dat het vanaf 15 oktober niet is toegestaan om met meer dan 4 personen samen te zijn, niet op uw standplaats, niet in openbare ruimtes maar ook niet voor een wandeling over het park. Uitzondering hierop zijn huishoudens die uit meer dan 4 personen bestaan. (kinderen t/m 12 jaar niet worden meegerekend.)

Verder blijven alle onderstaande voorschriften & maatregelen, die ons door de overheid zijn opgelegd, van kracht om in deze tijd op een zo veilig mogelijk wijze met elkaar te kunnen recreëren:

Op het park:

Afspraken m.b.t. omgangsvormen

Om het persoonlijke en fysieke contact tussen gasten en medewerkers te beperken zijn er een aantal maatregelen getroffen. Wij willen u vragen om het in gesprek gaan met onze medewerkers zoveel mogelijk te beperken. Omdat zij over het hele park werkzaamheden verrichten willen wij voorkomen dat ze tijdens hun werkzaamheden met te veel verschillende gasten contact hebben met alle mogelijke gevolgen van dien. Ook willen wij met iedere gast de afspraak maken geen handen te schudden of bij begroeting enig lichamelijk contact te hebben. Bij aankomst op het park dient u alle aanwijzingen op te volgen. Houd bij alles wat u doet onderling de door het RIVM gestelde minimale afstand van 1,5 meter aan!

Receptie
Bij de receptie hanteren wij een deurbeleid. Er mogen maximaal 3 gasten tegelijkertijd op de receptie aanwezig zijn. Dit houdt ook in dat er van iedere standplaats één volwassen persoon de receptie mag bezoeken. Wij raden u aan om de betaling voor aankomst via Ideal te voldoen. Op de receptie kunt u uitsluitend met een pinpas of contactloos betalen.

Sanitair gelegenheden
Bij alle Heigraafse Badhuizen hanteren we een deurbeleid. Dit houdt in dat er maximaal 2 personen per ruimte aanwezig mogen zijn, dat u verzocht wordt niet langer dan nodig in de Badhuizen te verblijven, dat u zich houdt aan de maatregelen die van kracht zijn en dat u voortdurend 1,5 meter onderlinge afstand bewaart. Om dit in goede banen te leiden is het voor kinderen onder de 12 jaar niet toegestaan zonder begeleiding gebruik van de Badhuizen te maken. (Max. 1 volwassene en 1 kind tegelijkertijd)

Om het aantal bezoeken aan de Badhuizen zo veel mogelijk te beperken, met het oog op mogelijk besmettingsgevaar, willen wij kampeerders vragen om op hun eigen standplaats af te wassen en, indien mogelijk, gebruik te maken van hun eigen chemisch toilet. Voor stacaravan & chalet gasten geldt dat zij verplicht zijn om hun eigen sanitair te gebruiken. Het is voor hen niet toegestaan om op enige wijze gebruik te maken van de Badhuizen. 

We willen nogmaals benadrukken dat bij het betreden van een Badhuis de eerste verantwoording bij u zelf ligt.  Wij roepen u op om ook de nodige persoonlijke maatregelen te nemen zoals bijv. het dragen van handschoenen, het gebruik van desinfectiemiddel en het meenemen van uw eigen handdoek om de kans op eventuele overdracht zo veel mogelijk te voorkomen. Doe dit voor uzelf en voor alle medegasten!

Tijdens uw verblijf

Henschotermeer
Mocht u tijdens uw verblijf een bezoek willen brengen aan het Henschotermeer, zorg dan dat u op de hoogte bent van alle maatregelen die van kracht zijn via www.henschotermeer.nl/coronavirus.

Bezoek
Het is voor Heigraafgasten toegestaan om bezoek te ontvangen. Dit mogen, naast de op de standplaats ingeschreven gasten, maximaal 3 individuele personen zijn. Voor de bezoekers gelden dezelfde regels als voor Heigraafgasten en tijdens hun bezoek zal er altijd 1,5 meter onderlinge afstand moeten worden aangehouden zowel binnen als buiten.

Logés
Het is voor Heigraafgasten toegestaan om maximaal 2 logés per standplaats te ontvangen die niet tot hun eigen huishouden behoren. Voor logés geldt de verplichting zich in te schrijven bij de receptie als gast en voor hen gelden dan ook dezelfde regels als voor andere Heigraafgasten. Tijdens hun verblijf zal zowel op de standplaats als op het park de 1,5 meter onderlinge afstand moeten worden aangehouden.

Verhuur accommodaties
Stacaravans, chalets, safaritenten, lodgetenten e.d., mogen alleen verhuurd worden aan, en gebruikt worden door, gezinnen en huishoudens.

Wij gaan er van uit dat iedereen zijn verantwoording neemt en alle voorschriften opgevolgd zullen worden. 

Tenslotte willen wij u erop wijzen dat, ondanks het feit dat er vanuit ons diverse maatregelen zijn getroffen en we er alles aan te doen om de risico's tot een minimum te beperken, een bezoek aan en het verblijf op Vakantiepark De Heigraaf volledig uw eigen verantwoording en op eigen risico is! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Welkom, welkom, welkom
Wat is het heerlijk om weer met elkaar van het camping leven te kunnen genieten!
Lees meer »