Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Familiecamping Utrecht

Gaat u met de familie op vakantie in de omgeving van Utrecht en bent u op zoek naar een familiecamping? Ontdek Vakantiepark de Heigraaf. Dit is een gezellige familiecamping Utrecht. Hier is voor jong en oud genoeg te beleven en de fijne faciliteiten zorgen voor een comfortabel verblijf. Dé ideale familievakantie beleeft u hier.

Gezellige familiecamping in Utrecht

Op Vakantiepark de Heigraaf beleeft u het ultieme vakantiegevoel van een camping. De gezelligheid van een camping en de natuur om u heen. Vakantiepark de Heigraaf ligt aan het Henschotermeer in Woudenberg. Dit is een gezellig dorp gelegen in de Utrechtse Heuvelrug. Op korte afstand bent u in de prachtige natuur, maar ook midden in het centrum van Utrecht. Hierdoor is de camping ideaal voor jong en oud.

Geen moment verveling

Op ons heerlijke vakantiepark is er altijd genoeg te beleven. Onze familiecamping Utrecht wordt er tijdens de vakantieperiodes leuke animatie verzorgd. Daarnaast biedt het vakantiepark vele faciliteiten aan. Op onze kindvriendelijke camping Utrecht kunnen kinderen dagenlang zwemmen, klimmen en klauteren, dieren aaien en nog veel meer. Ook voor ouderen is er genoeg te doen met een boswandeling, veel cultuur en dagjes uit.

Boek uw plekje op onze familiecamping in Utrecht

Onze camping bij Henschotermeer bevindt zich direct aan het meer, waardoor onze gasten binnen een paar minuten hun plekje kunnen innemen aan de waterkant. Bent u geïnteresseerd naar een vakantie op onze Camping Utrecht, neemt u dan eens een kijkje naar de mogelijkheden voor een leuke vakantie!

Boeken

Familiecamping Utrecht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Nieuw! Lodge tenten
Nieuw! Omdat het glamorous kamperen een groot succes is op 'De Heigraaf' zijn de verhuur accommodaties uitgebreid met nieuwe, compleet ingerichte Logde tenten!
Lees meer »