Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

50 jaar De Heigraaf....


Zoals u vast niet ontgaan is, vierden wij dit seizoen feest! Wij mochten als Vakantiepark “De Heigraaf” al 50 jaar een plek zijn waar mensen genieten en dat willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan….   

Heigraaf reünie 21 juni

Op 21 mei 2016 was de grote reünie van iedereen die de afgelopen 50 jaar een plekje op De Heigraaf heeft gehad of heeft genoten van een heerlijke kampeervakantie. Een tijd van ontmoeting, herinneringen ophalen & veel gezelligheid! Bekijk hier het filmpje van de reünie.

50 jaar vakantie-selfies

Iedereen die dit jaar vakantie kwam vieren op De Heigraaf kreeg bij aankomst een ballon met 50 jaar Heigraaf. Onze vraag was; maak een leuke, sportieve, gekke of grappige vakantie-selfie met deze ballon en deel deze met ons op facebook. De leukste inzending kwam van Casper van der Meij en hij heeft hiermee een ballonvaart gewonnen!

Ballonnenwedstrijd

Op 16 augustus 2016 hebben we met heel veel mensen 50 jaar Heigraaf ballonnen opgelaten met daaraan een kaartje met een naam. We waren benieuwd waar de ballonnen terecht zouden komen. De ballon van Caro Andriese kwam helemaal in Edegem (België) terecht. Hiermee won zij een cadeaupakketje met een waardebon voor de 'Dubbellekkerdekker'.

50 jaar "De Heigraaf" - back to '66

Op 10 september 2016 was er ter ere van ons 50 jarig jubileum een groot feest. We gingen met z'n allen terug naar het jaar '66. Het jaar dat de camping werd gestart. Wat hebben we allemaal genoten! Iedereen was in stijl gekleed, er was muziek, er werd heerlijk gedanst, een hapje en een drankje, maar vooral was het een feest om iedereen weer te zien. En dat is te zien in het onderstaande fotoalbum. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Het was een heerlijk seizoen
We kijken terug op een heerlijk seizoen 2021, Fijn dat we er met elkaar van hebben kunnen genieten.
Lees meer »