Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Vakantie 2020 in Utrecht

Vakantiepark De Heigraaf is een sfeervol gezellig familiebedrijf dat van vader op zoon op kleinzoon is overgedragen. Het is de ideale plek voor uw vakantie in Utrecht. Op Vakantiepark De Heigraaf is het namelijk voor iedereen genieten! 

Lekker onbezorgd genieten

De uitgebreide faciliteiten die aanwezig zijn op vakantiepark De Heigraaf zorgen voor veel vermaak, plezier en comfort. Bij mooi weer is het heerlijk genieten bij het naastgelegen Henschotermeer; zwemmen, zonnen en lekker luieren! Voor de sportievelingen onder ons is het verharde voetpad rondom het meer, met een lengte van bijna 2.500 meter, zeer geschikt om op te hardlopen. 

Voor onze jongere gasten is er ook van alles te doen. Het animatieteam verzorgt tijdens de vakanties een verrassend programma. Verder kunnen ze in de overdekte speelschuur naar hartenlust klimmen en klauteren en in de speeltuinen. Culinair genieten kunt u bij onze eeterij 'De Deel'. Zin in een snelle vette hap? Het halen van een snack bij de 'Dubbellekkerdekker' is een hele belevenis! Dit is namelijk authentieke Engelse dubbeldekker uit Eastborn die is omgebouwd tot snackbus.

 Vakantie 2018 in Utrecht

Overnachting in Utrecht 

Of je nu lekker met de tent of caravan weg wil of liever wat luxer overnacht in een van onze accommodaties. Wij bezorgen iedereen graag een geweldige vakantie in Utrecht naar eigen wens. Tevens kunnen grote groepen ook terecht op onze camping. Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Verblijf gezellig met zijn alle bij elkaar op een van onze groepskampeervelden. Bekijk hier de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.  

Dagjes uit tijdens uw vakantie in Utrecht

Bij aankomst op ons park ontvangt u de Heigraafse Vakantiegids. Deze gids staat vol met tips voor dagjes uit en evenementen in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kanoroute door Woudenberg of een uitje naar Ouwehands Dierenpark. Bekijk hier alvast een aantal leuke tips.

Boek nu uw vakantie 2020 in Utrecht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Campingseizoen begonnen.
Wat was het weer heerlijk tijdens de start van het campingseizoen op de Heigraaf! ☀️⛺
Lees meer »