Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Vakantie Utrecht

Op zoek naar een leuk vakantiepark in Utrecht voor een ontspannen vakantie? Kom naar De Heigraaf!

Kamperen op de Utrechtse Heuvelrug

Kom met eigen tent, caravan of vouwwagen kamperen op de gezellige familiecamping De Heigraaf in Utrecht. Wij hebben verschillende ruime kampeerplaatsen middenin de prachtige natuur van de Utrechtste Heuvelrug. Ook hebben wij kampeerplaatsen met privé sanitair, voor ieder wat wils!

Kamperen

Accommodatie huren tijdens je vakantie in Utrecht

Geen eigen kampeermiddelen of liever iets meer luxe? Huur dan een van onze accommodaties. U kunt kiezen uit een comfortabele stacaravan een luxe chalet of toch een beetje het kampeergevoel krijgen in de glamourtent. 

Accommodaties

Stacaravan kopen Utrecht

Wilt u een stacarvan kopen in Utrecht? Ook dan kunt u bij Vakantiepark De Heigraaf goed terecht. Wij hebben namelijk een zeer gevarieerd aanbod van chalets en stacarvans. Het hele jaar genieten van uw eigen stacaravan in Utrecht? Bekijk ons aanbod aan verschillende stacaravans. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? neem dan contact op, wij helpen u graag verder. 

Bekijk ons aanbod

Vakantie Utrecht 2019

Faciliteiten voor jong en oud

Jong en oud genieten van een heerlijke vakantie op Vakantiepark De Heigraaf. Met veel verschillende faciliteiten is er voor iedereen veel plezier en comfort. Ga lekker zwemmen in het naastgelegen Henschotermeer of ga klimmen in de speelschuur. Ook is er tijdens de schoolvakanties leuke animatie voor de kinderen! Doe boodschappen in onze uitgebreide campingwinkel of ga lekker eten in het restaurant 'De Deel'

Ook is er in de omgeving genoeg te doen. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes door de prachtige natuur van de Utrechste Heuvelrug en verschillende dorpen en steden in de buurt voor een gezellig terrasje of een leuk middagje winkelen. 

Boek nu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Campingseizoen begonnen.
Wat was het weer heerlijk tijdens de start van het campingseizoen op de Heigraaf! ☀️⛺
Lees meer »