Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Vakantie Utrecht 2019

Op zoek naar een leuk vakantiepark in Utrecht voor uw vakantie in 2019? Kom naar De Heigraaf!

Kamperen in 2019

Kom met eigen tent, caravan of vouwwagen kamperen op de gezellige familiecamping De Heigraaf in Utrecht. Wij hebben verschillende ruime kampeerplaatsen middenin de prachtige natuur van de Utrechtste Heuvelrug. Ook hebben wij kampeerplaatsen met privé sanitair, voor ieder wat wils!

Kamperen

Accommodatie huren

Geen eigen kampeermiddelen of liever iets meer luxe? Huur dan een van onze accommodaties. U kunt kiezen uit een comfortabele stacaravan een luxe chalet of toch een beetje het kampeergevoel krijgen in de glamourtent. 

Accommodaties

Binnenkort kunt u online reserveren voor 2019, u kunt alvast telefonisch of per mail een reservering maken.

Stacaravan kopen Utrecht

Wilt u in 2019 een stacarvan kopen in Utrecht? Ook dan kunt u bij Vakantiepark De Heigraaf goed terecht. Wij hebben namelijk een zeer gevarieerd aanbod van chalets en stacarvans. 

Bekijk ons aanbod

 

Vakantie Utrecht 2019

Faciliteiten voor jong en oud

Jong en oud genieten van een heerlijke vakantie in 2019 op Vakantiepark De Heigraaf. Met veel verschillende faciliteiten is er voor iedereen veel plezier en comfort. Ga lekker zwemmen in het naastgelegen Henschotermeer of ga klimmen in de speelschuur. Ook is er tijdens de schoolvakanties leuke animatie voor de kinderen! Doe boodschappen in onze uitgebreide campingwinkel of ga lekker eten in het restaurant 'De Deel'

Ook is er in de omgeving genoeg te doen. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes door de prachtige natuur van de Utrechste Heuvelrug en verschillende dorpen en steden in de buurt voor een gezellig terrasje of een leuk middagje winkelen. 

Boek nu

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Wees welkom, ook in de winter!
Ook in de winter is onze receptie geopend, wees welkom.
Lees meer »