Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Stacaravan kopen Utrecht

Een stacaravan kopen in Utrecht heeft veel voordelen, zoals dat u het hele jaar kan genieten van uw eigen vakantieplekje in Utrecht. Van welke voordelen kunt u nog meer profiteren? Lees dan verder!

Stacaravan kopen in Utrecht

Grenzend aan de bossen van de Utrechtse Heuvelrug ligt vakantiepark De Heigraaf. Kom genieten in uw eigen chalet of stacaravan op dit rustige park in een prachtige omgeving. Wilt u een stacaravan kopen in Utrecht? Kom naar De Heigraaf! 

Luxe stacaravan kopen

Wanneer u een nieuwe stacaravan koopt, wilt u natuurlijk dat deze van alle gemakken is voorzien. Zo kunt u echt genieten van een vakantiegevoel, ieder seizoen van het jaar.

De stacaravans op De Heigraaf hebben alle nodige voorzieningen en liggen op loopafstand van de supermarkt, de recreatiezaal en het restaurant. Vakantiepark De Heigraaf ligt naast het Henschotermeer, hier kunt u genieten van een frisse duik of een prachtige wandeling. 

Wist u dat wij ook chalets in oud Woudenbergse stijl hebben? Deze zijn uniek in Nederland!

Stacaravan kopen op een unieke locatie!

Wanneer u kiest voor het kopen van een stacaravan op Vakantiepark De Heigraaf, krijgt u een 2e woning op een prachtige locatie. Omringd door een bosrijke omgeving, biedt uw stacaravan de perfecte thuisvalsbasis voor een stevige wandeling of een ontspanning fietstocht door het groen. Bovendien biedt de Utrechtse Heuvelrug bossen, buitenplaatsen en ‘bergen’ waar u geweldig kunt wandelen en fietsen. De Gelderse Vallei kent een afwisseling tussen grasland en kleine bos- en heidegebieden.

Daarnaast zijn er ook vele evenementen, leuke bezienswaardigheden en perfect uitstapjes zoals zwembad 'Laco' in Driebergen, of tal van musea die je cultureel laten verrijken. Kortom, genoeg te beleven voor alle leeftijden voor een onvergetelijke vakantie!

Ontdek de omgeving

Stacaravan kopen Utrecht

Een stacaravan kopen in Utrecht?

Wilt u graag een stacaravan of chalet kopen op ons vakantiepark? Bekijk dan eens ons aanbod. Er zijn ook altijd stacaravans en chalets die nog niet op de site staan, neem dus voor het complete aanbod contact met ons op.

Heeft u nog vragen over het kopen van een stacaravan of chalet of wilt u graag het park of een accommodatie bezichtigen? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Het was een heerlijk seizoen
We kijken terug op een heerlijk seizoen 2021, Fijn dat we er met elkaar van hebben kunnen genieten.
Lees meer »