OVER ONS

Voel je thuis op de Heigraaf, met een écht vakantiegevoel!

Vakantiepark “De Heigraaf” is een echt familie bedrijf, van vader op zoon. Sinds 1966 hebben we al heel veel gasten mogen begroeten voor een (kampeer)vakantie. Door de jaren is er wel veel veranderd! Zo is de knusse kampeerboerderij van de jaren ’30 uitgegroeid tot een gezellig vakantiepark met veel faciliteiten. Maar u vindt nog steeds de knipoog naar de nostalgie van vroeger terug op ons park.

Neem maar eens een kijkje bij onze (verkoop) chalets en stacarvans, badhuizen, Eeterij ‘De Deel’ en de Engelse ‘Dubbellekkerdekker’ en het zal u direct opvallen!

We verwelkomen u graag op ons park en we hopen dat u zich er snel zult thuisvoelen. 

Met een hartelijke vakantiegroet,
Familie van de Lagemaat

gastvrijheid Heigraaf 1

VAN TERUG NAAR TOEN…

Gastvrijheid door de jaren heen!

Vakantiepark “De Heigraaf” is een echt familie bedrijf, van generatie op generatie, van vader op zoon. Gastvrijheid heeft altijd hoog in het vaandel gestaan. Al in de jaren ’30 begon Familie van de Lagemaat met het herbergen van de eerste pensiongasten in de boerderij. In 1948, toen de boerderij nog volop in bedrijf was en de Blaarkoppen nog op stal stonden, werd het een heuse kampeerboerderij. Mensen kwamen naar de Heigraaf toe en namen hun lege strozakken mee. Deze werden met hooi gevuld en zo werden de eerste gasten voorzien van een comfortabele slaapplek. Dat waren nog eens tijden! In 1966 arriveerden de eerste camping gasten en sinds die tijd hebben al heel veel gasten kunnen genieten van een heerlijke Heigraafse (kampeer) vakantie.

You don't have permission to register