Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Stacaravan te koop op de Utrechtse Heuvelrug

Een stacaravan kopen op de Utrechtse Heuvelrug? Bekijk het verkoopaanbod van de Heigraaf!

Stacaravan op de Utrechtse Heuvelrug

Op vakantie gaan is één van de leukste momenten van het jaar. Een periode waarbij niks moet en alles mag. U bent omringd door vrolijke medevakantiegangers. Van dat ontspannen vakantiegevoel kunt u ook vaker in het jaar genieten. Wilt u op elk gewenst moment genieten van dit vakantiegevoel? Koop dan een stacaravan! Een eigen plekje in een mooie omgeving om even bij te komen wanneer dat u uitkomt. 

Stacaravan kopen 

Op ons vakantiepark staan meerdere stacaravans te koop bij de Utrechtse Heuvelrug. Daarmee verzekert u zich van onbeperkt vakantie vieren van april t/m de herfstvakantie! Wie wilt dat nou niet?

Behalve stacaravans kunt u ook andere accommodaties aanschaffen.

Aanbod van alle accommodaties

Stacaravan te koop in Utrecht

Een stacaravan kopen in Utrecht is niet alleen een kans om onbeperkt van vakantie te kunnen genieten, maar het geeft u ook de vrijheid om de omgeving te verkennen. De natuur van het Henschotermeer, de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, de nabijgelegen steden en dorpen of de evenementen en dagjes uit.

De mogelijkheden zijn talrijk en ideaal om over meerdere uitstapjes te verdelen. Koop een stacaravan in Utrecht en verken de prachtige omgeving!

Aanbod stacaravan te koop in Utrecht


Heel mooi vakantiepark
"We hebben met z'n vijfen genoten van de vakantie op de Heigraaf. Prachtig chalet, ruime tuin, leuke animatie, schoon park, ruim assortiment in de winkel, vriendelijk personeel bij de receptie. Kortom (voor de derde keer) een TOPvakantie."

- Familie Dogterom met jonge kinderen


 Stacaravan te koop Utrechtse Heuvelrug

Faciliteiten op Vakantiepark Heigraaf

Als u meerdere keren in het jaar komt genieten van uw koop stacaravan in Utrecht, dan heeft u ook beschikking tot alle faciliteiten. Een schot in de roos met de prachtige dagen van het jaar is de ligging van het vakantiepark aan het Henschotmeer. Vanaf het zandstrand staat u binnen een paar stappen in het water! Als dat niet genieten is? Uiteraard is het niet altijd lekker warm, maar niet getreurd want er zijn voldoende activiteiten op vakantiepark Heigraaf.

Fietsen en wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

Naast lekker ontspannen bij uw eigen accommodatie, behoren wandel en fietsen tot de mogelijkheden. Op de receptie zijn voldoende routes én huurfietsen verkrijgbaar. Uiteraard is ook aan de kleintjes gedacht. In de vakanties is er een recreatieteam én zij kunnen zicht uitleven in een van de speeltuintje of de Speelschuur!

Na een dag vol activiteiten is het tijd voor de inwendige mens. Voor een lekkere hap, borrel of goede kop koffie bent u van harte welkom in Eeterij “de Deel”. Vroeger stonden hier de koeien op stal, maar tegenwoordig worden onze gasten hier goed verzorgt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Het kampeerseizoen begint anders dan anders....
Ondanks de omstandigheden gaat het kampeerseizoen op donderdag 26 maart van start.
Lees meer »