Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Heigraafwinkel

De Heigraafwinkel is meer dan een camping supermarkt. Met een ruim assortiment van producten, zoals vers brood, zuivel, groente & fruit, huishoudelijke artikelen en tijdschriften, zult u voor uw boodschappen het park niet meer hoeven te verlaten. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een heerlijk kopje koffie en vers gebakken broodjes. U kunt ook bestellingen plaatsen via de Heigraaf-app of via onze website. Neem ook een kijkje op de bovenverdieping, daar vindt u woonaccessoires en kampeerartikelen.  

Openingstijden Heigraaf Winkel 2018

Informatie Online Bestellen
Wilt u online uw boodschappen bij de Heigraaf Winkel bestellen en heeft u dat nog niet eerder gedaan? Volg dan deze uitgebreide handleiding waarin het u stap voor stap wordt uitgelegd!
Direct Online Bestellen
U kunt nu ook, bij een besteding vanaf 25 euro, uw boodschappen online bestellen en voor € 2,50 laten bezorgen bij de Heigraaf Winkel waarbij u kunt aangeven wanneer u uw bestelling wilt komen ophalen.
BBQ Pakketten
Heeft u ook zo'n zin om gezellig te barbecuen tijdens uw vakantie? Dan hebben wij diverse pakketten voor u beschikbaar van eenvoudig & lekker tot luxe & uitgebreid!
Foto Album Heigraaf Winkel
Voor een impressie van onze Heigraafwinkel, en om alvast een beetje in de stemming te komen, laten wij u hier alvast zien waar u komend seizoen uw boodschappen kunt doen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Het is heerlijk nazomerweeer!
Kom deze maand nog genieten van de nazomer op De Heigraaf.
Lees meer »