Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Gezellige camping bij Amersfoort

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Amersfoort vindt u camping de Heigraaf. Gelegen aan het Henschotermeer in Woudenberg nodigt het zomerse weer uit voor een verfrissende duik in het water. Onze camping bij Amersfoort wordt veel bezocht door gezinnen met (jonge) kinderen. Vanwege de centrale ligging en natuurrijke omgeving zal niemand zich snel vervelen.

Camping bij Henschotermeer

Het Henschotermeer is in de wijde omgeving van de camping een veelbezocht meer. Ouders met kinderen, jeugd en stelletjes zijn tijdens de zomer te vinden op het zandstrand en in het water voor een beetje verkoeling. Onze camping bij Henschotermeer bevindt zich direct aan het meer, waardoor onze gasten binnen een paar minuten hun plekje kunnen innemen aan de waterkant. Bent u geïnteresseerd naar een vakantie op onze camping in Woudenberg, neemt u dan eens een kijkje naar de mogelijkheden voor een leuke vakantie!

Chalet huren Kampeerplaatsen


Prachtige plek, kom er al jaren, fijne sfeer!!
"Heerlijke fietsmogelijkheden op de Utrechtse heuvelrug. Zwemmen en strand op loopafstand. Ook leuk om op de fiets naar Amersfoort of het prachtige Wijk bij Duurstede te gaan!" Brenda met oudere kinderen


 

Camping Amersfoort

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Het is heerlijk nazomerweeer!
Kom deze maand nog genieten van de nazomer op De Heigraaf.
Lees meer »