Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Gezellige camping bij Amersfoort

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Amersfoort vindt u camping de Heigraaf. Gelegen aan het Henschotermeer in Woudenberg nodigt het zomerse weer uit voor een verfrissende duik in het water. Onze camping bij Amersfoort wordt veel bezocht door gezinnen met (jonge) kinderen. Vanwege de centrale ligging en natuurrijke omgeving zal niemand zich snel vervelen.

Camping bij Amersfoort reserveren

Camping bij Amersfoort

Vanaf onze camping bij Amersfoort kunt u makkelijk een dagje in de bruisende stad doorbrengen! Struinend door het historische centrum treft u tal van boetiekjes én bekende modeketens. Amersfoort wordt dan ook wel de leukste winkelstad van Nederland genoemd.

Tussen het shoppen door is er voldoende cultuur op te snuiven. De middeleeuwse stad heeft een aantal noemenswaardige bezienswaardigheden zoals de “Koppelpoort” en “Onze Lieve Vrouwen Toren”. En bij het bewandelen van de ”foto route” zijn alle highlights direct mee te pakken.  

Een ideale groepslocatie!

Ook voor groepen is Vakantiepark De Heigraaf een perfect bestemming. Kom bijvoorbeeld gezellig groepskamperen met uw vrienden en/of familie. Of organiseert u een groot evenement met bijvoorbeeld uw caravan club? Op onze speciaal ingerichte groepsvelden is er genoeg ruimte voor kleine én grote groepen. Daarnaast zijn er ook diverse legertenten te huur waar u met uw groep in kunt verblijven. Een leuke ervaring en vooral erg gezellig! Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch contact opnemen via 033 - 286 50 66 of een mailtje sturen naar info@heigraaf.nl.

Groepsvelden op de Heigraaf

Camping bij Henschotermeer

Het Henschotermeer is in de wijde omgeving van de camping een veelbezocht meer. Ouders met kinderen, jeugd en stelletjes zijn tijdens de zomer te vinden op het zandstrand en in het water voor een beetje verkoeling.

Onze camping bij Henschotermeer bevindt zich direct aan het meer, waardoor onze gasten binnen een paar minuten hun plekje kunnen innemen aan de waterkant. Bent u geïnteresseerd naar een vakantie op onze camping in Woudenberg, neemt u dan eens een kijkje naar de mogelijkheden voor een leuke vakantie!

Chalet huren Kampeerplaatsen


Prachtige plek, kom er al jaren, fijne sfeer!!
"Heerlijke fietsmogelijkheden op de Utrechtse heuvelrug. Zwemmen en strand op loopafstand. Ook leuk om op de fiets naar Amersfoort of het prachtige Wijk bij Duurstede te gaan!" Brenda met oudere kinderen


 

Camping Amersfoort

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Welkom, welkom, welkom
Wat is het heerlijk om weer met elkaar van het camping leven te kunnen genieten!
Lees meer »