Huren

Zaalverhuur Amersfoort

Bij Vakantiepark de Heigraaf kunt u niet alleen een geweldige vakantie beleven, maar kunt u ook een zaal huren voor feesten en partijen Utrecht. We beschikken over verschillende zalen die u kunt huren om een verjaardag, jubileum of een bruiloft te vieren. Ook kan er bij de zaalverhuur worden gekeken naar het aantal gasten wat u verwacht. Neemt u voor zaalverhuur in Amersfoort en omgeving een kijkje op onze website over zaalverhuur Amersfoort.

Zaalverhuur in Amersfoort

De zaalverhuur is gelegen op onze Camping Utrecht in Woudenberg. Dat brengt een stukje extra beleving met zich mee tijdens de speciale dag en zorgt er ook direct voor dat er voor de kinderen ook altijd iets te doen is. Zo kunnen de kinderen leuk spelen op het overdekte springkussen of in de overdekte speelschuur. In overleg is het ook mogelijk om een thema aan de dag te koppelen, waardoor de dag nog net iets specialer wordt.

BRUILOFT

Ruimte nodig voor een bruiloft?

Op Vakantiepark De Heigraaf hebben wij mooie zalen die geschikt zijn voor allerlei festiviteiten. Ook voor bruiloften zijn er veel mogelijkheden die deze speciale dag een extra dimensie geven. De Feesterij is een stijvolle zaal met een klassiek karakter en tegelijkertijd een frisse uistraling. Geniet van een combinatie van oude kerkbanken en de bar met modern meubilair en sfeervolle schouw. De capaciteit ligt tussen de 70 en 650 personen, welke warm onthaald zullen worden in de ruime hal. Kortom, een ideal trouwlocatie!

Zaal huren Amersfoort?

Bij Vakantiepark de Heigraaf kunt u meerdere zalen huren. Het ligt aan uw feestje op partij welke zaal het beste bij u past. U kunt bij ons terecht voor bruiloften, feesten en partijen, zakelijke bijeenkomsten en familiereünies. Wij zijn altijd in voor een gezellig feestje of evenement. Het organiseren ervan is vaak veel werk en we helpen u hier graag mee. Wij denken graag met u mee en doen na overleg een voorstel voor u op maat.

Neem contact met ons op via 033 – 286 50 66 of stuur een mailtje naar info@heigraaf.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijkheden beantwoorden en geven u graag alle informatie over de mogelijkheden!

You don't have permission to register