Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Camping in Woudenberg

Wilt u op vakantie in Gelderland en zoekt u een gezellige camping in de prachtige natuur? Ontdek De Heigraaf in Woudenberg! Boek direct een kampeerplaats of huur een sfeervol vakantiehuisje.

Prachtige camping in Woudenberg

De Heigraaf is een familiecamping op de Utrechtse Heuvelrug. Vanaf de camping bent u meteen in de prachtige natuur en kunt u de omgeving met de auto, de fiets of lopend ontdekken.

Zoekt u een centraalgelegen camping met ruime kampeerplaatsen? Dan is De Heigraaf in Woudenberg de ideale vakantiebestemming!

Kom met tent, caravan of camper naar onze camping en geniet van een heerlijke vakantie. U kunt kiezen voor een basiskampeerplaats maar ook extra luxe en ruime kampeerplaatsen met of zonder privé sanitair. 

Bekijk alle mogelijkheden

Wilt u het hele seizoen komen kamperen? U kunt op De Heigraaf ook een seizoenplaats boeken! 

Camping in Woudenberg

Familiecamping in Utrecht

De Heigraaf is een echte familiecamping. Niemand hoeft zich hier te vervelen, er is namelijk genoeg te doen! De camping heeft verschillende faciliteiten zoals een volleybalveld, speeltuinen en een overdekte speelschuur. Voor zowel de jongere kinderen als tieners is worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Wist u dat De Heigraaf naast het Henschotermeer ligt? Dit is een unieke zwemplas middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Kom lekker relaxen op het strand, neem een duik in het water of ga een rondje hardlopen, het kan allemaal!

Bekijk alle faciliteiten

Boek nu!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Het kampeerseizoen begint anders dan anders....
Ondanks de omstandigheden gaat het kampeerseizoen op donderdag 26 maart van start.
Lees meer »