Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Chalet huren Utrecht

Chalet huren in Utrecht? Kom naar De Heigraaf. Niets gaat boven het ultieme vakantiegevoel van een vakantiepark. Een vakantiepark heeft en uniek karakter en er hangt een gezellige sfeer. Voor veel mensen is een vakantiepark dan ook een geliefde vakantiebestemming. Houdt u wel van dit heerlijke vakantiegevoel, maar minder van kamperen? Op ons vakantiepark aan de Utrechtse Heuvelrug kunt u een chalet huren in Utrecht. Hier geniet u van alle luxe en comfort op een gezellig vakantiepark.

Comfort & luxe

Een chalet huren Utrecht biedt u de comfort van thuis tijdens u vakantie. In uw ruime chalet bent u niet afhankelijk van het weer en geniet u van veel privacy. In de heerlijke bedden  komt u helemaal tot rust. Vanuit uw ruime chalet heeft u een schitterend uitzicht over prachtige landerijen. Geniet van de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug in uw eigen chalet.

Ruime chalet huren in Utrecht

De chalets op vakantiepark De Heigraaf zijn geschikt voor 4 of 5 personen. Ze bestaan uit een ruime woonkamer met keuken, twee slaapkamers en een moderne badkamer. De chalets zijn altijd sfeervol ingericht waardoor u zich meteen thuis voelt. Er zijn ook chalets beschikbaar voor minder-validen. Daarnaast zijn er ook chalets voor 6-10 personen. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de receptie.

Chalet huren

Geen moment te vervelen!

Wanneer u een chalet huurt op De Heigraaf, kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten die zich op de camping bevinden. Daar vallen ook alle georganiseerde activiteiten onder! Denk aan een potje volleybal, hutten bouwen met een groep, een plek voor de jongeren om te chillen in de 'jongerenkelder', of huur een fiets en ga de omgeving verkennen via één van de vele fietsroutes! Kortom, geen moment te vervelen met alle leuke activiteiten die je kan ondernemen tijdens een verblijf op De Heigraaf!

Bekijk alle activiteiten op de camping!

Chalet huren Utrecht

Reserveer direct uw chalet

Gaat u tijdens uw vakantie genieten van alle luxe en comfort in ons ruime chalets? U kunt eenvoudig een chalet huren via ons online boekingssysteem. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PRIJSLIJST

Uw eigen chalet kopen?

Wilt u liever geen chalet huren , maar echt uw eigen vakantieplekje? Bij De Heigraaf hebben we een wisselend aanbod in prachtige chalets. Deze chalets zijn vaak al volledig gestoffeerd en inclusief meubels, decoratie, straatwerk en eventueel een opbergschuur en overdekte veranda. Koop uw eigen chalet op de Utrechtse Heuvelrug en geniet ieder seizoen van uw tweede thuis.

BEKIJK ONS AANBOD

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Welkom, welkom, welkom
Wat is het heerlijk om weer met elkaar van het camping leven te kunnen genieten!
Lees meer »