Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Activiteiten op de camping

Ook benieuwd wat u u allemaal kunt doen op de camping? Op Vakantiepark De Heigraaf is er altijd wat te beleven voor jong en oud. Het animatieteam is het hele vakantieseizoen volop actief om iedereen te vermaken. Van theater en spel voor de kinderen, ontspanning en lol voor de jongeren tot sportieve en gezellige activiteiten voor de wat oudere gasten.

 

 

Kids
Elke ochtend kunnen onze jonge gasten meedoen aan de kidsclub. Knutselen, zingen, dansen of een spelletje, er is altijd wat leuks te doen.
Jongeren
Ook voor jongeren is er genoeg te doen. Er is een programma voor jongeren van 10 t/m 12 & 13 t/m 17 jaar. De jongerenkelder is ‘the place to be’ om lekker te chillen ;-)
50 plus
Natuurlijk wordt er ook aan de iets ouderen gedacht. Koffiedrinken, een boswandeling, een creatieve avond of een gezellig spel zullen op het programma staan!
Volleybal
Geniet van een potje volleybal met uw hele veld. U kunt de volleybal velden, de hele dag gebruiken of meedoen aan een toernooi.
Treffer team
Iedere schoolvakantie organiseert het recreatie & evangelisatie team afwisselende activiteiten voor jong & oud zoals leuke spelavonden en verrassende evenementen.
Huttenbouw
Tijdens de zomervakantie kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven met het huttenbouw. Elk jaar worden er weer de mooiste creaties gebouwd!
Showavonden
In de schoolvakanties is er iedere week een mooie, gezellige of grappige show avond.
Leuk voor iedereen!
Op De Heigraaf maken we het graag iedereen naar de zin!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwe Heigraaf app
Vanaf nu is de nieuwe Heigraaf app te downloaden.
Lees meer »