Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Chalet huren vakantiepark

Een chalet huren op een vakantiepark? De Heigraaf biedt verschillende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie of weekend weg in de omgeving van Utrecht!

Chalet huren op een vakantiepark

Op vakantiepark De Heigraaf heeft u de ruime keuze uit verschillende verhuuraccommodaties. Zo kunt u kiezen uit een luxe chalet voor 4 of 5 personen, een stacaravan voor 4 of 5 personen of een glamourtent voor wel 8 personen. Ook verhuren wij een toercaravan! Heeft u geen eigen kampeermiddel? Dan zetten wij voor u een compleet ingerichte caravan op inclusief voortenten. Ideaal om eens te bekijken of dit iets voor u is! Bekijk hier de verschillende accommodaties en boek uw verblijf!

Gezellig vakantiepark in Utrecht

De Heigraaf is een gezellig vakantiepark in de provincie Utrecht met leuke faciliteiten voor jong en oud. Zo is er tijdens de vakanties een leuk animatieteam, is er een overdekte speelschuur om lekker te klimmen en zijn er trampolines en springkussens.

Ook zijn er verschillende horecagelegenheden zoals eeterij 'De Deel' en kunt u een heerlijke snack halen bij de 'Dubbellekkerdekker'. Het Henschotermeer ligt naast het vakantiepark en zorgt voor veel waterpret! Ook kunt u in de omgeving prachtig wandelen en fietsen, dat is pas genieten! 

Langdurig genieten

Krijgt u geen genoeg van dat heerlijke vakantiegevoel op De Heigraaf? Kies dan voor een langer verblijf met een seizoenplaats in het naseizoen! U bepaalt zelf hoe luxe het verblijf moet zijn, met elektra, privé sanitair, en ruimte bij uw accommodatie. Bekijk onze prijslijst voor alle informatie en voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw eigen vakantieplekje. Ziet u zichzelf al genieten van het zonnetje in de nazomer? 

Ja, ik wil een seizoenplaats!

Chalet huren vakantiepark

Waarom een chalet huren?

Een chalet huren op vakantiepark de Hiegraaf is een gezellige vakantie met veel leuke activiteiten voor zowel jong en oud. Daarnaast zijn wij een zeer kindvriendelijk park en komen gezinnen hier ieder jaar terug. Een chalet huren op ons schitterende vakantiepark daar krijgt u geen spijt van!

Boek direct online

Wilt u een chalet huren op de Heigraaf? De accommodaties zijn voor een weekend, midweek of week te boeken. Boek uw verblijf veilig en snel online, we verwelkomen u graag!

Boeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Het was een heerlijk seizoen
We kijken terug op een heerlijk seizoen 2021, Fijn dat we er met elkaar van hebben kunnen genieten.
Lees meer »