Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Chalet huren vakantiepark

Een chalet huren op een vakantiepark? De Heigraaf biedt verschillende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie of weekend weg in de omgeving van Utrecht!

Chalet huren op een vakantiepark

Op vakantiepark De Heigraaf heeft u de ruime keuze uit verschillende verhuuraccommodaties. Zo kunt u kiezen uit een luxe chalet voor 4 of 5 personen, een stacaravan voor 4 of 5 personen of een glamourtent voor wel 8 personen. Bekijk hier de verschillende accommodaties en boek uw verblijf!

Gezellig vakantiepark in Utrecht

De Heigraaf is een gezellig vakantiepark in de provincie Utrecht met leuke faciliteiten voor jong en oud. Zo is er tijdens de vakanties een leuk animatieteam, is er een overdekte speelschuur om lekker te klimmen en zijn er trampolines en springkussens.

Ook zijn er verschillende horecagelegenheden zoals eeterij 'De Deel' en kunt u een heerlijke snack halen bij de 'Dubbellekkerdekker'. Het Henschotermeer ligt naast het vakantiepark en zorgt voor veel waterpret! Ook kunt u in de omgeving prachtig wandelen en fietsen, dat is pas genieten! 

Chalet huren vakantiepark

Boek direct online

Wilt u een chalet huren op de Heigraaf? De accommodaties zijn voor een weekend, midweek of week te boeken. Boek uw verblijf veilig en snel online, we verwelkomen u graag!

Boeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Nazomeren op De Heigraaf
Nog even nagenieten van wat zomerse plaatjes van het afgelopen seizoen... 😊
Lees meer »