Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Groepskamperen

Binnenkort een familieweekend, vriendenuitje of teamuitje? Met een grote groep kamperen is natuurlijk ontzettend gezellig.

Het leukste is als jullie vlak bij elkaar kunnen groepskamperen vlak bij een gezellige stad. In Utrecht is altijd iets te doen en ook vakantiepark De Heigraaf biedt genoeg faciliteiten.

Gezellig samen kamperen

Gezellig met de hele familie kamperen of met vrienden er even tussenuit. Niets is zo leuk als met z’n allen op vakantie gaan. Wellicht organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een groepsterrein.

Op vakantiepark De Heigraaf is het mogelijk om met grote en kleine groepen te kamperen op speciaal ingerichte kampeervelden. Hierdoor staan jullie allemaal gezellig bij elkaar. 

Groepskamperen bij de Utrechtse Heuvelrug

Jullie kunnen met eigen tenten of caravans terecht op onze kampeerterrein. Geen eigen kampeermiddelen? Geen probleem, jullie kunnen bij De Heigraaf een legertent huren.

Het kampeerterrein is gelegen in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug en vlak bij een sfeervolle steden en dorpen. De ligging is dan ook zeer geliefd bij groepen.

Meer over groepskamperen

Activiteiten op de camping

Met de hele groep gezellig kamperen is natuurlijk al ontzettend gezellig, maar door de vele activiteiten op de camping wordt het nóg gezelliger!

Voor kleine kinderen, tiener, maar ook zeker volwassenen. Kom hutten bouwen, speel een potje volleybal, of ontdek de omgeving via de fiets.

Ook aan de oudere gasten wordt gedacht op camping de Heigraaf! Er worden diverse leuke uitjes georganiseerd waarbij het elkaar ontmoeten het centrale thema is.

Drie keer per week organiseren we iets voor de oudere zodat er lekker bijgekletst kan worden onder het genot van een goede koffie.

Daarnaast worden er ook zo nu en dan creatieve spelletjes gedaan en spelavonden georganiseerd. Soms komt er ook een hele leuke quiz voorbij. Dus mis hem niet!

Ook hebben we activiteiten waaraan iedereen mee kan doen. Van jong tot oud! Onder andere zijn dit: de bingoavonden, het volleyballen, het Bossabal spektakel en het opstijgen van een heteluchtballon vanaf de Heigraaf.

Dit is maar een kleine greep uit wat wij allemaal aan bieden. Dus kom snel groepskamperen en ervaar het allemaal!

Wij zorgen ervoor dat iedereen het naar hun zin heeft en het ultieme vakantiegevoel beleeft op Vakantiepark De Heigraaf!

Ontdek de faciliteiten

Groepskamperen

Vele mogelijkheden voor groepen

De Heigraaf biedt veel mogelijkheden voor groepen. Niet alleen kunt u bij ons groepskamperen, maar er zijn ook mogelijkheden voor zaalverhuur of het organiseren van evenementen.

Voor alle feesten en partijen kunt u bij De Heigraaf terecht. U kunt bijvoorbeeld ook een overdekte locatie erbij boeken waar u activiteiten kunt organiseren of gezamenlijk kunt eten.

Lekker makkelijk

Geen zin om de camping af te gaan om boodschappen te doen? Wij hebben de Heigraafwinkel. Dit is geen normale camping supermarkt, want wij hebben een enorm aanbod, zoals: vers brood, zuivel, groente, fruit, huishoudelijke artikelen, tijdschriften en meer!

U hoeft de camping niet af. Ook verkopen wij hier heerlijke koffie en lekkere verse broodjes. Vergeet vooral geen kijkje op de bovenste verdieping te nemen. Hier vindt u allerlei woonaccessoires en kampeerartikelen.

Afkoelen bij het Henschotermeer

Met ze alleen een activiteit gedaan of de zon schijnt wel erg hard? Bezoek het Henschotermeer en koel af in het water.

De Heigraaf ligt direct aan deze mooie plas en deze zwemplas is midden in het bos te vinden. U kunt hier hardlopen, lekker zonnen, zwemmen, wandelen, een balletje trappen of strandvolleyballen in het zand. 

Het pad rondom de plas is circa 2,5km lang. Ideaal voor een wandeling of om even uw conditie te testen of om op peil te houden.  De mogelijkheden zijn enorm. Het Henschotermeer heeft iedereen wel iets te bieden. 

Is het bezoeken van deze plas gratis?

Ja! Voor gasten van de Heigraaf wel. Normaal gesproken wordt er entree vergoeding gevraagd voor bezoekers, maar als gast van de Heigraaf heeft u ongelimiteerd toegang tot het Henschotermeer. Pak dit voordeel en kom groepskamperen op de Heigraaf!

Komen jullie bij ons groepskamperen?

Verschillende scholen, kerken, groepen, families en clubs hebben we op De Heigraaf mogen ontvangen voor het groepskamperen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Campingseizoen begonnen.
Wat was het weer heerlijk tijdens de start van het campingseizoen op de Heigraaf! ☀️⛺
Lees meer »