Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Groepskamperen

Binnenkort een familieweekend, vriendenuitje of teamuitje? Met een grote groep kamperen is natuurlijk ontzettend gezellig. Het leukste is als jullie vlakbij elkaar kunnen groepskamperen vlakbij een gezellige stad. In Utrecht is altijd iets te doen en ook vakantiepark De Heigraaf biedt genoeg faciliteiten.

Gezellig samen kamperen

Gezellig met de hele familie kamperen of met vrienden er even tussenuit. Niets is zo leuk als met z’n allen op vakantie gaan. Wellicht organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een groepsterrein.  Op vakantiepark De Heigraaf is het mogelijk om met grote en kleine groepen te kamperen op speciaal ingerichte kampeervelden. Hierdoor staan jullie allemaal gezellig bij elkaar. 

Kamperen bij de Utrechtse Heuvelrug

Jullie kunnen met eigen tenten of caravans terecht op onze kampeerterrein. Geen eigen kampeermiddelen? Geen probleem, jullie kunnen bij De Heigraaf een legertent huren. Het kampeerterrein is gelegen in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug en vlakbij een sfeervolle steden en dorpen. De ligging is dan ook zeer geliefd bij groepen.

Meer over groepskamperen

Activiteiten op de camping

Met de hele groep gezellig kamperen is natuurlijk al ontzettend gezellig, maar door de vele activiteiten op de camping wordt het nóg gezelliger! Voor kleine kinderen, tiener, maar ook zeker volwassenen. Kom hutten bouwen, speel een potje volleybal, of ontdek de omgeving via de fiets. Wij zorgen ervoor dat iedereen het naar hun zin heeft en het ultieme vakantiegevoel beleeft op Vakantiepark De Heigraaf!

Ontdek de faciliteiten

Groepskamperen

Vele mogelijkheden voor groepen

De Heigraaf biedt veel mogelijkheden voor groepen. Niet alleen kunt u bij ons groepskamperen, maar er zijn ook mogelijkheden voor zaalverhuur of het organiseren van evenementen. Voor alle feesten en partijen kunt u bij De Heigraaf terecht. U kunt bijvoorbeeld ook een overdekte locatie erbij boeken waar u activiteiten kunt organiseren of gezamenlijk kunt eten

Komen jullie bij ons groepskamperen?

Verschillende scholen, kerken, groepen, families en clubs hebben we op De Heigraaf mogen ontvangen voor het groepskamperen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Welkom, welkom, welkom
Wat is het heerlijk om weer met elkaar van het camping leven te kunnen genieten!
Lees meer »