Image Alt

nieuws

In 2016 gaan we meer dan vakantie vieren….

In 2016 gaan we meer dan vakantie vieren….

Nog nagenietend van het afgelopen seizoen en bladerend door ons fotoalbum en verschillende video’s, is het bijna niet voor te stellen dat het nog leuker kan worden! Maar seizoen 2016 belooft dat echt waar te gaan maken!

Want in 2016 bestaat Vakantiepark “De Heigraaf” 50 jaar en dàt laten we niet zomaar voorbij gaan! We zijn alweer druk bezig met alle voorbereidingen, zodat u weer volop kunt genieten van een heerlijk kampeerseizoen op één van de kampeerplaatsen of in één van onze verhuuraccommodaties.

Op onze, onlangs vernieuwde, website kunt u alle informatie vinden over de uitgebreide faciliteiten en wat er allemaal te doen is op ons park en in de omgeving. Ook dit seizoen zal er weer een verrassend recreatieprogramma zijn voor Jong & Oud waarin natuurlijk ook activiteiten zullen plaatsvinden rondom
ons 50-jarig jubileum!

Het boeken van uw vakantie op ‘De Heigraaf’ hebben wij zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt via het zoek en boek. U heeft in één oogopslag een overzicht van de prijzen en de beschikbaarheid. Wat een verschil met 50 jaar geleden..!

Ook als u op zoek bent naar een eigen vakantieplekje, zit u op onze verkooppagina helemaal goed. Er staan namelijk prachtige chalets & stacaravans te koop. Zowel nieuw, als gebruikt.

Ons adres & telefoonnummer zijn in de afgelopen 50 jaar gelukkig niet veranderd. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of een bezoek brengen. U bent van harte welkom!

Post a Comment

You don't have permission to register