Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Groepen

 

Wij zijn altijd in voor een gezellig feestje, evenement of andere groepsactiviteit.

 

Wilt u bijvoorbeeld gezellig met uw familie of vrienden kamperen, organiseert u een evenement met uw caravan club of bent u voor een andere gelegenheid op zoek naar een groepsterrein? Vakantiepark “De Heigraaf” biedt ook ruimte aan grote en kleine groepen op speciaal daarvoor ingerichte kampeervelden. U kunt met uw eigen kampeermiddelen bij elkaar staan of een grote tent huren.

Wilt u met een groep komen kamperen en meer informatie ontvangen over prijzen en beschikbaarheid? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 033-2865066 of stuur een email naar info@heigraaf.nl.

Naast groepskamperen zijn er nog veel meer mogelijkheden voor uw groep of evenement op De Heigraaf.

Neem ook eens een kijkje op onze website voor groepen:

Groepslocaties.com

 

Groepskamperen
Wilt u met een groep kamperen? Dan is het natuurlijk wel leuk als met z'n allen bij elkaar kunt staan en kunt genieten van wat privacy.....
Speelschuur
De Speelschuur is een unieke locatie voor grote groepsevenementen. De ruime overdekte schuur, met aangrenzend de sportvelden, biedt vele mogelijkheden!
Groepscatering
Op De Heigraaf vinden we de inwendige mens ook heel belangrijk. En wat is er gezelliger dan met z'n allen genieten van een hapje, drankje of diner. Wij verzorgen het graag!
Evenement op maat
Wij denken ook graag met u mee als het gaat om een familiereünie, bedrijfsfeest of ander evenement. Na overleg doen we u graag een voorstel op maat.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwe Heigraaf app
Vanaf nu is de nieuwe Heigraaf app te downloaden.
Lees meer »