kamperen logo
GROEPSKAMPEREN

Dé leukste camping om met ze allen op te komen groepskamperen

Op zoek naar een camping in Utrecht waar u met ze allen kan komen groepskamperen want heeft u bijvoorbeeld binnenkort een familieweekend, vriendenuitje of teamuitje? Dan bent u bij ons van harte welkom! Met een grote groep kamperen is natuurlijk altijd gezelliger.

Het is natuurlijk het allerleukst om naast elkaar te kunnen kamperen en vlakbij een gezellige stad. In Utrecht is altijd iets te doen en ook vakantiepark De Heigraaf biedt genoeg faciliteiten.

Neem contact met ons op →

Gezellig groepskamperen

Groepskamperen maakt alles net even iets leuker en gezelliger. Samen met de hele familie kamperen of met vrienden er even tussenuit.

Niets is zo leuk als met z’n allen op vakantie gaan. Wellicht organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een groepsterrein. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Op vakantiepark De Heigraaf is het mogelijk om met grote en kleine groepen te kamperen op speciaal ingerichte kampeervelden. Hierdoor staan jullie allemaal gezellig bij elkaar.

Groepskamperen is niet alleen gezellig, maar ook heel ontspannend. Iedereen heeft zijn eigen plekje met zijn eigen kampeermiddel, maar uiteindelijk is iedereen toch bij elkaar.

Spontaan een balletje gooien, slaan of trappen? Onze speciaal ingerichte kampeervelden liggen dicht bij de sportvelden. Op deze manier kan er snel een potje tegen elkaar gespeeld worden terwijl de rest op afstand mooi mee kan kijken!

Vele mogelijkheden voor groepen

De Heigraaf biedt veel mogelijkheden voor groepen. Niet alleen kunt u bij ons groepskamperen, maar er zijn ook mogelijkheden voor zaalverhuur of het organiseren van evenementen.

Voor alle feesten en partijen kunt u bij De Heigraaf terecht. U kunt bijvoorbeeld ook een overdekte locatie erbij boeken waar u activiteiten kunt organiseren of gezamenlijk kunt eten.

Groepskamperen bij de Utrechtse Heuvelrug

Jullie kunnen met eigen tenten of caravans terecht op onze kampeerterrein. Geen eigen kampeermiddelen? Geen probleem, jullie kunnen bij De Heigraaf een eigen tent huren.

Het kampeerterrein is gelegen in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug en vlak bij een sfeervolle steden en dorpen. De ligging is dan ook zeer geliefd bij groepen. Wilt u meer te weten komen over groepskamperen? Op deze pagina vindt u meer informatie.

Lekker makkelijk

Geen zin om de camping af te gaan om boodschappen te doen? Wij hebben de Heigraafwinkel.

Dit is geen normale camping supermarkt, want wij hebben een enorm aanbod, zoals: vers brood, zuivel, groente, fruit, huishoudelijke artikelen, tijdschriften en meer!

U hoeft de camping niet af. Ook verkopen wij hier heerlijke koffie en lekkere verse broodjes. Daarnaast verkopen wij ook kant en klare barbecue pakketten!

Van eenvoudig tot aan luxe en zeer uitgebreid. Informeer voor meer informatie bij de Heigraaf Winkel of stuur een mail naar info@heigraaf.nl

Vergeet vooral geen kijkje op de bovenste verdieping te nemen. Hier vindt u allerlei woonaccessoires en kampeerartikelen. Meer informatie, zoals de openingstijden zijn op deze pagina te vinden.

Afkoelen bij het Henschotermeer

Met ze alleen een activiteit gedaan of de zon schijnt wel erg hard? Bezoek het Henschotermeer en koel af in het water. De Heigraaf ligt direct aan deze mooie plas en deze zwemplas is midden in het bos te vinden.

U kunt hier hardlopen, lekker zonnen, zwemmen, wandelen, een balletje trappen of strandvolleyballen in het zand. Daarnaast is er hier in de vakanties ook veel horeca te vinden. Tentjes die heerlijke Vlaamse frieten verkopen en Italiaanse ijsjes.

Er is voor ieder wel wat wils! Het is ook toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar deze plas. Zorg er wel voor dat u aan het einde van de dag uw plek netjes achterlaat.

Het pad rondom de plas is circa 2,5km lang. Ideaal voor een wandeling of om even uw conditie te testen of om op peil te houden. De mogelijkheden zijn enorm. Het Henschotermeer heeft iedereen wel iets te bieden.

De leukste groepscamping!

Met de hele groep gezellig kamperen is natuurlijk al ontzettend gezellig, maar door de vele activiteiten op de camping wordt het nóg gezelliger!

Voor kleine kinderen, tiener, maar ook zeker volwassenen. Kom hutten bouwen, speel een potje volleybal, of ontdek de omgeving via de fiets.

Ook aan de oudere gasten wordt gedacht op camping de Heigraaf! Er worden diverse leuke uitjes georganiseerd waarbij het elkaar ontmoeten het centrale thema is.

Drie keer per week organiseren we iets voor de oudere zodat er lekker bijgekletst kan worden onder het genot van een goede koffie.

Daarnaast worden er ook zo nu en dan creatieve spelletjes gedaan, spelavonden georganiseerd en soms komt er ook een hele leuke quiz voorbij. Komt u groepskamperen? Mis dit dan vooral niet!

Ook hebben we activiteiten waaraan iedereen mee kan doen. Van jong tot oud! Onder andere zijn dit: de bingoavonden, het volleyballen, het Bossabal spektakel en het opstijgen van een heteluchtballon vanaf de Heigraaf.

Dit wordt georganiseerd door ons Treffer team. Dit team organiseert altijd gezellige activiteiten en ze zijn iedere schoolvakantie aanwezig! U kunt ze herkennen aan hun aanstekende enthousiasme en hun opvallende roze polo’s.

Volg ons op social media waarop we veel van onze leuke activiteiten delen.

Bent u benieuwd naar ons programma? Klik hier om het recreatieprogramma voor de komende periode te bekijken!

Dit is maar een kleine greep uit wat wij allemaal aan bieden. Dus kom snel kamperen en ervaar het allemaal!

Wij zorgen ervoor dat iedereen het naar hun zin heeft en het ultieme vakantiegevoel beleeft op Vakantiepark De Heigraaf! Ontdek op deze pagina al onze faciliteiten.

Komen jullie bij ons groepskamperen?

Verschillende scholen, kerken, groepen, families en clubs hebben we op De Heigraaf mogen ontvangen voor het groepskamperen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Boek hieronder een plek op onze camping en kom met ze alleen groepskamperen!

You don't have permission to register