KOPEN

Stacaravan te koop op de Utrechtse Heuvelrug

Een stacaravan kopen op de Utrechtse Heuvelrug? Bekijk het verkoopaanbod van de Heigraaf!

Een stacaravan te koop op de Utrechtse Heuvelrug

Op vakantie gaan is één van de leukste momenten van het jaar. Een periode waarbij niks moet en alles mag. U bent omringd door vrolijke medevakantiegangers. Van dat ontspannen vakantiegevoel kunt u ook vaker in het jaar genieten. Wilt u op elk gewenst moment genieten van dit vakantiegevoel? Koop dan een stacaravan! Een eigen plekje in een mooie omgeving om even bij te komen wanneer dat u uitkomt.

Heel mooi vakantiepark

We hebben met z’n vijfen genoten van de vakantie op de Heigraaf. Prachtig chalet, ruime tuin, leuke animatie, schoon park, ruim assortiment in de winkel, vriendelijk personeel bij de receptie. Kortom (voor de derde keer) een TOPvakantie.”

– Familie Dogterom met jonge kinderen

Stacaravan kopen

Op ons vakantiepark staan meerdere stacaravans te koop bij de Utrechtse Heuvelrug. Daarmee verzekert u zich van onbeperkt vakantie vieren van april t/m de herfstvakantie! Wie wilt dat nou niet?

Behalve stacaravans kunt u ook andere accommodaties aanschaffen.

Fietsen en wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

Naast lekker ontspannen bij uw eigen accommodatie, behoren wandel en fietsen tot de mogelijkheden. Op de receptie zijn voldoende routes én huurfietsen verkrijgbaar. Uiteraard is ook aan de kleintjes gedacht. In de vakanties is er een recreatieteam én zij kunnen zicht uitleven in een van de speeltuintje of de Speelschuur!

Na een dag vol activiteiten is het tijd voor de inwendige mens. Voor een lekkere hap, borrel of goede kop koffie bent u van harte welkom in Eeterij “de Deel”. Vroeger stonden hier de koeien op stal, maar tegenwoordig worden onze gasten hier goed verzorgt!

Stacaravan te koop in Utrecht

Een stacaravan kopen in Utrecht is niet alleen een kans om onbeperkt van vakantie te kunnen genieten, maar het geeft u ook de vrijheid om de omgeving te verkennen. De natuur van het Henschotermeer, de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, de nabijgelegen steden en dorpen of de evenementen en dagjes uit.

De mogelijkheden zijn talrijk en ideaal om over meerdere uitstapjes te verdelen. Koop een stacaravan in Utrecht en verken de prachtige omgeving!

Een kampeerplaats reserveren

Wij hebben niet enkel een stacaravan te koop op de Utrechtse Heuvelrug: u kunt bij ons ook een kampeerplaats huren. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende kampeerplaatsen. Zo kunt u kiezen voor de kampeerplaats met 4 of 6 ampère. Maar ook voor een luxe kampeerplaats met 10 ampère elektriciteit. Deze is net wat groter dan zijn voorganger. Ook een optie is de kampeerplaats met eigen sanitair. Dit is een ruime kampeerplaats waarbij u gebruik kunt maken van een eigen sanitairgebouw. Een en al luxe!

Leuke activiteiten in de omgeving

In de omgeving van ons vakantiepark is heel erg veel leuks te doen. Want ons park is gelegen in een hele veelzijdige omgeving. Een van de leukste dingen die u op de Utrechtse Heuvelrug kunt doen is het bezoeken van kastelen. Daar zijn er namelijk een heleboel van. Bezoek bijvoorbeeld Huis Doorn. Dit kasteel is vroeger eigendom geweest van de voormailg Duitse Keizer Wilhelm II, die er tot zijn dood in 1941 verbleef.

Een ander mooi kasteel dat u vanuit uw stacaravan te koop op de Utrechtse Heuvelrug kunt bezoeken is Kasteel Rhijnauwen, een prachtig 18e eeuws kasteel. Dit kasteel is prachtig gelegen op een landgoed, waardoor u het kasteel zomaar tegen het lijf kunt lopen tijdens een wandeling.

Bezoek Utrecht stad

Ook onmisbaar tijdens uw vakantie is een bezoek aan de stad Utrecht. Deze provinciehoofdstad is zeer geliefd onder studenten, en niet voor niets. U kunt hier uitstekend uit eten, lekker een drankje drinken, heel erg goed winkelen en nog veel meer leuks beleven. U kunt bijvoorbeeld ook een kanotocht door de grachten van de stad organiseren. Hartstikke leuk tijdens uw vakantie.

You don't have permission to register