Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

In de omgeving

Niet alleen op maar ook rond Vakantiepark “De Heigraaf” is het volop genieten! Voor iedereen die van natuur en cultuur houdt, is er in de omgeving genoeg te beleven. Maar ook voor een dagje uit met de kinderen zijn er vele leuke mogelijkheden. We hebben de leukste tips op een rijtje gezet!

Evenementen in de omgeving
Wat zijn we ook trots op onze prachtige omgeving! In juli en augustus wordt er zoveel leuks georganiseerd. Hier vind u een overzicht van de evenementen van juli en augustus 2019.
Dagje uit
Informeer ook bij onze receptie naar De Heigraafse Vakantiegids met tal van tips over evenementen in de omgeving en dagjes uit naar bijvoorbeeld een dierentuin zoals Ouwehands Dierenpark of lekker zwemmen in Zwembad ‘Laco’ in Driebergen.
Wandelen & fietsen
De fraaie bos- en heiderijke omgeving van ons park leent zich uitstekend voor een heerlijke fietstocht of wandeling! Op de Utrechtse Heuvelrug zijn tal van routes uitgezet en u kunt gebruik maken van het fietsknooppunten netwerk.
Utrechtse Heuvelrug & Gelderse Vallei
De Utrechtse Heuvelrug is een gebied van bossen, buitenplaatsen en ‘bergen’ waar u geweldig kunt wandelen en fietsen. De Gelderse Vallei kent een afwisseling tussen grasland en kleine bos- en heidegebieden.
Cultuur, dorpen & steden
Naast de prachtige natuur zijn er ook tal van mooie en leuke dorpen en steden te bezoeken. Bijvoorbeeld het gezellige Utrecht, het historische Amersfoort en het mooie stadje Wijk bij Duurstede. Maar ook diverse kastelen, zoals Huis Doorn, Paleis Soestdijk en Kasteel Amerongen zijn het bezoeken waard.
Henschotermeer
Ons vakantiepark is prachtig gelegen aan het Henschotermeer. Een unieke zwemplas middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Lekker luieren en genieten van de mooie omgeving of bouwen aan je eigen zandkasteel.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Nazomeren op De Heigraaf
Nog even nagenieten van wat zomerse plaatjes van het afgelopen seizoen... 😊
Lees meer »