Kindvriendelijke camping

Op onze kindvriendelijke camping is voor kinderen heel veel te doen! Zowel bij goed als minder goed weer zal niemand zich vervelen, kijk zelf maar eens….

Animatie kinderen

Voor alle kinderen is er iedere dag iets leuks te doen. Knutselen, een leuke speurtocht, spel of een gezellig feestje.. Wij hebben er zin in! Ook Jet Pretpet & haar vriend Timmy zijn weer bij de kidsclub. Zus & Zoë zijn ook weer van de partij!

Animatie tieners

Voor tieners is er veel te doen! ‘s Ochtends is er een speciaal programma voor 10 t/m 12 & 13 t/m 17 jaar. ‘s Middags & ‘s avonds zijn er leuke activiteiten. De soos is ‘the place to be’, een plek om lekker met elkaar te chillen ;-)!

Overdekte Speelschuur

Bij minder weer (en bij mooi weer) kunnen de kinderen heerlijk spelen in de Speelschuur. Springen op de luchtkussens, klimmen, klauteren en glijden maar ook uit je dak op de stormbaan of lekker stoer op de klimwand.

Speeltuinen

Verspreid over ons park zijn diverse speeltuintjes met schommels en andere speeltoestellen. Ook op de air trampoline en kabelbaan is het een gezellig boel! Vergeet ook niet je batje mee te nemen voor het tafeltennissen…..

You don't have permission to register