Waterpret

Zwemmen & actief

Wat is een vakantie zonder waterpret? Op De Heigraaf zal het daar zeker niet aan ontbreken met het naastgelegen Henschotermeer. Naast het luieren is het toch ook lekker om actief bezig te zijn. Dat is geen probleem op onze sportvelden!

Een dagje uit!

VERFRISSENDE DUIK

Zwemmen & meer

Ga ook lekker zwemmen in het Henschotermeer of wilt u liever ontspannen dobberen op uw luchtbed? U kunt ook met korting naar zwembad ‘LACO’ in Driebergen.

 

WANDELEN & FIETSEN

Wandelen & Fietsen

Naast het maken van een heerlijke wandeling over het vakantiepark leent ook de omgeving van Woudenberg, met fraaie bos- en heiderijke gebieden zich hier uitstekend voor.

 

De stad amersfoort

Kasteel Amerongen

Spakenburg

Ouwehands dierenpark

Nationaal militair musem Soest

Spoorweg musem

VAN BRUILOFT TOT BEDRIJFSFEESTJE

Cultuur, Dorpen & Steden

Naast de prachtige natuur zijn er ook tal van mooie en leuke dorpen en steden te bezoeken. Bijvoorbeeld de gezellige stad Utrecht, de historische stad Amersfoort en het mooie stadje Amerongen of Wijk bij Duurstede. Allemaal leuke steden om te winkelen of een terrasje te pakken.

Maar ook diverse kastelen, zoals Huis Doorn, Kasteel Amerongen en Paleis Het Loo zijn zeker een bezoek waard. Er is zoveel te doen in de buurt. Onze receptie helpt u graag verder met advies voor een leuk dagje uit. Een kleine greep uit leuke musea in de buurt:

You don't have permission to register