Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Henschotermeer

 

Unieke Zwemplas

 De Heigraaf ligt pal naast het geliefde Henschotermeer. Een unieke zwemplas middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. U kunt hier lekker luieren en genieten van de mooie omgeving. Bouwen aan je eigen zandkasteel op het lang gerekte zandstrand. Zwemmen in of hardlopen rond het meer. Wandelen langs weide, bos en strand. Er is echt voor iedereen wel iets leuks te doen! Als gast van De Heigraaf heeft u tijdens uw verblijf vrij toegang tot dit heerlijke meer.

Zwemmen 

De kwaliteit van het zwemwater is goed. In de zomer wordt het water regelmatig gecontroleerd. Om de hygiëne te waarborgen zijn er diverse toiletgebouwen aanwezig.
De zandbodem van het meer loopt geleidelijk af waardoor het ook geschikt is voor kinderen.

Boek nu

 

 

Waterpret & speelplezier

Het zandstrand leent zich prima voor allerlei strandspelen, zoals strandvolleybal. Er zijn voor de kleinere bezoekers houten speeltoestellen, waaronder een piratenschip. 
Aan de rand van het bos liggen speelweiden en speelheuvels.

Wandelen en hardlopen

Het verharde voetpad rondom het meer heeft een lengte van bijna 2500 meter en is ook zeer geschikt voor hardlopers. 

Vakantiepark De Heigraaf

Op ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug is het voor jong en oud genieten van een heerlijke vakantie. Kom kamperen op de gezellige kampeervelden of boek een verblijf in een accommodatie. Ontdek de verschillende activiteiten en ga erop uit in de omgeving van Utrecht.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Het was een heerlijk seizoen
We kijken terug op een heerlijk seizoen 2021, Fijn dat we er met elkaar van hebben kunnen genieten.
Lees meer »