Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Vier uw zomervakantie op De Heigraaf!

Kamperen in de zomervakantie? Of juist een comfortabele stacaravan of chalet huren? Kom naar De Heigraaf, een leuk vakantiepark in Utrecht met faciliteiten voor jong en oud!

Zomervakantie op onze camping in Utrecht

Komt u de zomervakantie ook op De Heigraaf, gelegen op De Utrechtse Heuvelrug, vieren? Met uw eigen tent, caravan of camper heeft u ruime keuze uit basis kampeerplaatsen maar ook voor extra luxe en ruime plaatsen met of zonder privé sanitair! U mag zelf uw aankomst- en vertrekdag bepalen (alleen op zondag aankomen is niet mogelijk).

Of kiest u liever voor onze prachtige glamourtenten? Alle accommodaties zijn sfeervol ingericht met een eigen karakter en gelegen op prachtige plekken. De uitgebreide faciliteiten en activiteiten op het park en de verrassend mooie omgeving maken uw vakantie op de Utrechtse Heuvelrug tot een heerlijke belevenis. 

Recreatie & evenementen

Tijdens de zomervakantie hebben we een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud. In de omgeving zijn er tijdens de zomermaanden allerlei leuke evenementen, we hebben een aantal evenementen voor u op een rijtje gezet. Bekijk de evenementen hier.

 

zomervakantie

Kamperen op de Utrechtse Heuvelrug in de zomervakantie 

Kom kamperen op De Heigraaf tijdens de zomervakantie! Wanneer je met het hele gezin of met eeng rote groep wilt komen, zoek je vaak een gezellige camping met ruime kampeerplaatsen waar het voor jong en oud fijn vertoeven is. Op De Heigraaf is er genoeg te doen voor de hele familie en komt u echt helemaal tot rust.

Benieuwd hoeveel een kamperen in de zomervakantie kost? Bekijk hier dan de complete prijslijst.

Boeken

Kampeerplaatsen
Bekijk hier alle informatie over onze kampeerplaatsen.
Verhuuraccommodaties
Bekijk hier alle informatie over onze verhuuraccommodaties.
Faciliteiten & vermaak
Bekijk hier alle informatie over wat er op ons park te doen is.
In de omgeving
Bekijk hier alle informatie over wat er in de omgeving te doen is.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Voor 2021 een mooie vakantieplek komen uitzoeken...dat kan!
Bel snel, maak een afspraak en laat u verrassen 033-2865066
Lees meer »