Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Voor uw feesten en partijen in Utrecht

Voor al uw feesten en partijen Utrecht bent u bij Vakantiepark De Heigraaf aan het juiste adres! Gelegen aan het Henschotermeer in Woudenberg kunt u vrijwel elke gelegenheid vieren op een prachtige locatie. Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en aan de rand van de Gelderse vallei komen rust, gezelligheid en natuur samen. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende gelegenheden:

  • Bruiloften
  • Feesten en partijen
  • Zakelijke bijeenkomsten
  • Familiereünies

Zaalverhuur voor uw feesten en partijen in Utrecht

Feesten en partijen viert u bij Vakantiepark de Heigraaf. In onze meerdere feestzalen kunt u altijd terecht voor zaalverhuur. Door de centrale ligging op de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van de Gelderse vallei, is het voor feesten en partijen Utrecht dé ideale locatie. Door de keuze in diverse zalen, vindt u bij ons al snel wat u zoekt. We beschikken over meerdere zalen die gebruikt kunnen worden voor de feestelijkheden.

Behalve de zaalverhuur zijn geslaagde feesten partijen ook voorzien van eten en drinken. Van heerlijke taart tot buffetten en menu's van de kaart, in samenspraak met u kunnen we heel veel regelen.

Lees hier alles over feesten en partijen!

Feesten en partijen Utrecht

Kindvriendelijk & extra beleving

Bent u op zoek naar Zaalverhuur nabij Amersfoort? Vakantiepark de Heigraaf is gelegen in Woudenberg. De mooie omgeving brengt een stukje extra beleving aan een bijzondere dag. Tijdens de speciale dag hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. De locatie van de verschillende zalen zorgen hier al voor. De kinderen kunnen klimmen en klauteren in de overdekte speelschuur of spelen op het overdekte springkussen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Nazomeren op De Heigraaf
Nog even nagenieten van wat zomerse plaatjes van het afgelopen seizoen... 😊
Lees meer »