Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Kindvriendelijke camping in Utrecht

Elk jaar kijken kinderen er weer naar uit, wanneer is de volgende vakantie? Voor veel kinderen één van de leukste momenten van het jaar! Zoekt u nog een kindvriendelijke camping in Utrecht voor een heerlijke gezinsvakantie? Kom naar De Heigraaf!

Kindvriendelijke camping Utrecht

Bij camping de Heigraaf doen we er alles aan om kinderen de leukste vakantie ooit te laten beleven. Behalve de faciliteiten waar gratis gebruik van kan worden gemaakt, worden er ook elke vakantie van alles georganiseerd. Op onze kindvriendelijke camping in Utrecht is er onder andere het volgende vermaak:

Kindvriendelijke camping op de Utrechtse Heuvelrug

Door de ligging van onze kindvriendelijke camping op de Utrechtse Heuvelrug en aan de rand van de Gelderse vallei is er ook buiten de kindvriendelijke camping veel te beleven. De omgeving leent zich perfect voor een wandeling of fietstocht door de natuur. Als u geluk heeft dan kunt u zelfs nog wilde dieren zien. Ook op het gebied van cultuur is veel te zien.

Het gezellige Utrecht en het historische Amersfoort zijn aanraders om te bezoeken, maar vergeet ook zeker de kastelen niet. Als de kinderen liever naar een dierentuin gaan, dan is dat ook zeker mogelijk. Informeer bij de receptie naar de leukste uitjes en tips! Wilt u een vakantie boeken bij onze kindvriendelijke camping in Utrecht?

Boek nu


Geweldige camping voor alle leeftijden
"Camping de Heigraaf is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Vanaf de camping kun je geweldig fietsen en wandelen. Op de camping wordt veel georganiseerd voor alle leeftijden. Het sanitair is heel netjes en de eigenaren en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. In het restaurant is de keuze beperkt maar wat je krijgt is goed verzorg en smaakt heel erg lekker. De winkel heeft voor een camping een groot assortiment en heeft ruime openingstijden." Mevrouw Korsten-Hanegraaf met partner


Kindvriendelijke camping Utrecht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Nazomeren op De Heigraaf
Nog even nagenieten van wat zomerse plaatjes van het afgelopen seizoen... 😊
Lees meer »