Image Alt

nieuws

Een frisse start van het nieuwe seizoen..!

Een frisse start van het nieuwe seizoen..!

Het grootste & het leukste nieuws dat wij u kunnen brengen is dat het seizoen 2016 op de Heigraaf vanaf 24 maart weer van start gaat. Dat betekent dat iedereen weer kan komen genieten van een seizoenplaats, een kampeerplaats voor een weekje of weekendje weg of kan komen genieten in één van de gezellige huur chalets of sfeervol ingerichte glamping tenten!

We hebben in de wintermaanden niet stil gezeten en hebben dan ook heel veel leuke nieuwtjes die we met u kunnen delen…

Zo zijn er twee nieuwe sanitair units geplaatst: Badhuis ‘de Heide’ & Badhuis ‘de Hoeve’. Volledig in de nostalgische Heigraaf stijl en voorzien van alle luxe waardoor het kamperen op de Heigraaf nog leuker wordt!
Midden op het park vind u de geheel vernieuwde ‘Heigraaf winkel’. Met een nieuw gezicht, een vernieuwd interieur en een ruim keuze aan vers brood, zuivel, fruit & groente maar ook huishoudelijke artikelen, tijdschriften & kampeer benodigdheden zult u voor uw boodschappen de camping echt niet meer hoeven te verlaten. Ook voor een heerlijk kopje koffie en een vers gebakken broodje kunt u er terecht.

En als u dan toch in de winkel bent neem dan, via de statige houten trap, een kijkje op de gezellige sfeervol ingerichte zolder waar ‘Juuls sfeerhuisje’ is neergestreken. Vol met meubels, leuke woonaccessoires, stallampen, originele cadeau artikelen en nog veel meer leuke hebbedingen een heerlijk plek om even rond te neuzen!

En niet te vergeten hebben we dit seizoen iets te vieren want De Heigraaf bestaat al 50 jaar!! Wij willen u van harte uitnodigen voor de grote Heigraaf reünie op 21 mei 2016 waar mensen elkaar na jaren weer zullen ontmoeten en we samen herinneringen zullen ophalen, een feestje dat u niet mag missen dus meld u snel aan op de website.

En als u dan toch op de website bent kijk dan gerust eens rond en ontdek ook alle mogelijkheden die er zijn als het gaat om groepskamperen of het kopen van een chalet of stacaravan, zowel gebruikt als nieuw!

Natuurlijk is er, naast de rust en de prachtige omgeving, tijdens de schoolvakanties ook een recreatie team aanwezig die veel leuke activiteiten voor Jong & Oud zullen organiseren. Het recreatie programma van de meivakantie, hemelvaart & Pinksteren staat al online en ook kunt u de ‘high lights’ voor deze zomer bekijken!

Wij zien er naar uit u binnenkort te ontmoeten en samen met u te gaan genieten van een heerlijk seizoen!

Post a Comment

You don't have permission to register