Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Camping in Utrecht met zwemmeer

U heeft een aantal eisen aan uw vakantie; u wilt het vakantiegevoel van een camping, Utrecht en natuur op korte afstand en er moet genoeg te doen zijn in de omgeving. In dat geval hoeft u niet verder te zoeken en bent u bij camping de Heigraaf aan het goede adres! Onze camping in Utrecht ligt aan het Henschotermeer in Woudenberg. Woudenberg is een gezellig dorp en is gelegen in de Utrechtse Heuvelrug.

Camping op de Utrechtse Heuvelrug

Met de Utrechtse Heuvelrug op korte afstand bent u in een mum van tijd in de prachtige natuur die het te bieden heeft. Bij onze camping in Utrecht wisselt u relaxte dagen op de camping af met sportieve uitjes door de Utrechtse Heuvelrug. We hebben de leukste uitjes rondom onze camping in Utrecht voor u op een rijtje gezet.

Kindvriendelijke camping Utrecht

Gaat u op vakantie met de kinderen? De kinderen hoeven zich op Vakantiepark de Heigraaf geen moment te vervelen. Tijdens de vakantieperiode wordt er van alles georganiseerd op het vakantiepark. Daarnaast zijn er veel gratis faciliteiten waar gebruik van wordt gemaakt. Kinderen kunnen dagenlang klimmen en klauteren op het overdekte springkussen in de overdekte speelschuur. Daarnaast kunnen de kinderen spelen in de speeltuinen en waterpret beleven in het Henschotermeer. Voor jonge kinderen en tieners is er tijdens de vakantie leuke animatie. Ook buiten de kindvriendelijke camping Utrecht is genoeg te beleven voor jong en oud.


Genieten 2.0!
"Heerlijke nette camping met zeer goede voorzieningen. Omringende natuur is prachtig en er zijn veel mogelijkheden om lekker te recreëren. Zwemmen in het heerlijke water van het Henschotermeer tegenover de ingang van de camping. Lekker wandelen in de bossen. Heerlijk fietsen over de Utrechtse Heuvelrug. En dan s avond heerlijk uit eten tegen een schappelijke prijs in De Deel, het kleine restaurantje op de camping. Sfeervol, gastvrij, top!" Sander met jonge kinderen


 

Camping Utrecht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Animatieprogramma Juli
Het zomerprogramma van Juli is bekend! Neem snel een kijkje en geniet van de voorpret!
Lees meer »