Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Camping Utrechtse Heuvelrug

Wilt u een weekendje weg weg, midweek of nog langer en bent u op zoek naar een camping bij de Utrechtse Heuvelrug? Kom naar De Heigraaf en geniet van een heerlijke vakantie op onze camping bij de Utrechtse Heuvelrug! 

Camping bij de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug biedt genoeg mogelijkheden voor een prachtige wandeling of een fietsroute door de bossen. Het is dan ook heerlijk om te kamperen op een camping die naast één van de mooiste natuurgebieden van Nederland ligt, zodat u iedere dag erop uit kan. Vanaf de Heigraaf bent u zo in de natuur om te genieten van de omgeving en even bij te komen.

Kamperen in Utrecht

Op De Heigraaf staan ruime kampeerplaatsen waar u met eigen tent of caravan kunt komen kamperen. Alle kampeerplaatsen zijn omgeven door de natuur en u heeft de keuze uit verschillende voorzieningen. Zo zijn er extra luxe kampeerplaatsen en kampeerplaatsen met sanitair. Kom in het voorjaar, tijdens de zomervakantie of in het najaar kamperen op De Heigraaf en geniet van een heerlijke kampeervakantie in Utrecht!

Wilt u kamperen op een camping bij de Utrechtse Heuvelrug? Boek dan snel uw kampeerplaats online! 

Liever iets huren?

Geniet u van de sfeer en gezelligheid van de camping, maar heeft u behoefte aan iets meer luxe? Kies dan voor één van onze luxe accommodaties! We bieden een groot en gevarieerd aanbod aan verhuuraccommodaties, zodat er altijd iets bij zit dat aan uw wensen voldoet. Kies voor een comfortabele stacaravan, luxe chalet, of een riante glamourtent! Alle accommodaties zijn uniek en sfeer ingericht, gelegen op schitterende plekjes op ons terrein. Bekijk ons aanbod en boek uw favoriet!

Accommodatie boeken

Camping Utrechtse Heuvelrug

Seizoenplaatsen Camping Utrechtse Heuvelrug

Een heel seizoen genieten op onze camping? Boek dan een seizoenplaats en kom kamperen op De Heigraaf wanneer u maar wilt. U heeft de keuze uit de verschillende kampeerplaatsen en ook kunt u kiezen met hoeveel ampère u het hele seizoen wilt staan. 

Meer informatie

De veelzijdigste camping op de Utrechtse Heuvelrug

Vakantiepark De Heigraaf beschikt over de veelzijdigste faciliteiten. Of u nu samen met uw kinderen komt of gezellig met zijn tweetjes, iedereen beleeft gegarandeerd een heerlijke en geweldige vakantie.

Dobberen op een luchtbedje, culinair genieten in één van de horecagelegenheden, een fiets- of wandeltocht maken door de natuur van Woudenberg, of een dagje met het gezin naar één van de levendige steden in de omgeving. Niemand zult zich een moment vervelen op ons vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug!

Wist u dat er voor kinderen en tieners ook extra veel te beleven is? Vakantiepark De Heigraaf organiseert de leukste activiteiten en 's ochtends is zelfs een speciaal programma voor 10 tot en met 12 en 13 tot en met 17. Vallen uw kinderen niet in deze leeftijdscategorie? Geen probleem!

Wij nemen uw kinderen graag mee op avontuur tijdens een leuke speurtocht, een gezellig feestje of gaan lekker met ze knutselen. Kortom, zoekt u een kindvriendelijke camping in de buurt van Utrecht? Wij verwelkomen u graag op Vakantiepark De Heigraaf!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Het was een heerlijk seizoen
We kijken terug op een heerlijk seizoen 2021, Fijn dat we er met elkaar van hebben kunnen genieten.
Lees meer »