Iets te vieren?
Kijk ook op groepslocaties.com
Zoek en Boek

Camping Utrechtse Heuvelrug

Kamperen op de Utrechtse Heuvelrug? Kom naar De Heigraaf en geniet van een heerlijke vakantie op onze camping bij de Utrechtse Heuvelrug!

Camping bij de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug biedt genoeg mogelijkheden voor een prachtige wandeling of een fietsroute door de bossen. Het is dan ook heerlijk om te kamperen op een camping die naast één van de mooiste natuurgebieden van Nederland ligt, zodat u iedere dag erop uit kan. Vanaf de Heigraaf bent u zo in de natuur om te genieten van de omgeving en even bij te komen.

Leuke tips voor de omgeving

Kamperen in Utrecht

Op De Heigraaf staan ruime kampeerplaatsen waar u met eigen tent of caravan kunt komen kamperen. Alle kampeerplaatsen zijn omgeven door de natuur en u heeft de keuze uit verschillende voorzieningen. Zo zijn er extra luxe kampeerplaatsen en kampeerplaatsen met sanitair. Kom in het voorjaar, tijdens de zomervakantie of in het najaar kamperen op De Heigraaf en geniet van een heerlijke kampeervakantie in Utrecht!

Wilt u kamperen op een camping bij de Utrechtse Heuvelrug? Boek dan snel uw kampeerplaats online! 

Boeken

Liever iets huren?

Geniet u van de sfeer en gezelligheid van de camping, maar heeft u behoefte aan iets meer luxe? Kies dan voor één van onze luxe accommodaties! We bieden een groot en gevarieerd aanbod aan verhuuraccommodaties, zodat er altijd iets bij zit dat aan uw wensen voldoet. Kies voor een comfortabele stacaravan, luxe chalet, of een riante glamourtent! Alle accommodaties zijn uniek en sfeer ingericht, gelegen op schitterende plekjes op ons terrein. Bekijk ons aanbod en boek uw favoriet!

Accommodatie boeken

Camping Utrechtse Heuvelrug

Seizoenplaatsen Camping Utrechtse Heuvelrug

Een heel seizoen genieten op onze camping? Boek dan een seizoenplaats en kom kamperen op De Heigraaf wanneer u maar wilt. U heeft de keuze uit de verschillende kampeerplaatsen en ook kunt u kiezen met hoeveel ampère u het hele seizoen wilt staan. 

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief

Welkom, welkom, welkom
Wat is het heerlijk om weer met elkaar van het camping leven te kunnen genieten!
Lees meer »